• marcio amoroso
    43.5k

Mi na lijevom krilu imamo Vidovića, Hoxhu i vjerojatno Stojkovića ako Bog da. Ako struka smatra da je to nedovoljno dobro onda nema logike kupovati Vidovića i ostavljati Hoxhu. Prodaj Hoxhu, vrati Vidovića Bayernu i traži lijevo krilo.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    zašto svi pišete kao da su 3,5 milje nakava lova u današnjem nogometu?
    pogotovo za klinca od 20 godina koji je u prvoj sezoni sa klubom zabio 9 golova, uz nekakvu polovičnu minutažu?

igrača iz kurčevog slaven belupa koji ne zna voditi loptu bez da gleda u pod smo platili milju eura!

osijek za klinca koji je zabio 4 gola traži 7 milja eura!

koliko se moglo pročitati po medijima, dinamo je roberta ljubičića prodao za cca tu svotu od 3,5 milja eura
  • miro
    7k
    Meni bi otkup Vidovića bio vezan uz Petka. Ako je Petko voljan ostat za npr 2-2,5 milje godišnje, nije li bolje lovu za Vidovića tamo usmjerit, a istovremeno dat Vrbančiću i Stojkoviću pravu šansu?
  • Paggini
    59.6k
    zašto svi pišete kao da su 3,5 milje nakava lova u današnjem nogometu?db-izbjeglica

Pa i nije, ali za nas je, jbg.
  • Facke
    6.3k
    Vidovic ide uskoro na 3,5-4,5 milja € na transfermarktu. A mi ponudime 1.7...to je pre male za njega.
  • San Lorenzo
    20k
    Ja mislim da on može biti idealna zamjena za Baturinu...pogotovo ako Petković ostane, a znamo da Bruno najbolje surađuje sa igračima koji mu ulaze iza leđa, Oršić, Olmo, a i u srijedu smo dali dva gola na tu foru.
  • Mr Anderson
    12.9k

Imamo i malog Rukavinu. Treba vidjeti hoće li dobiti priliku ili ne. Ne treba ga zavlačiti. Ako ne računamo na njega, prodat ga i tu lovu usmjeriti na Vidovića ili nekog drugog.
  • Mlađi referent
    13.5k
    A jebiga, ako vidimo da će Lokomotiva te novce tražit za Šotičeka, onda ćemo i Vidovića teško dobit za manje. Nezgodna odluka
  • rioda
    9.2k
    Nova posudba bi bila idealna za nas, ali sumnjam da će se dogoditi jer ako se ne varam, ugovor s Bayernom ima do idućeg ljeta pa bi nam ga posudbom praktički prepustili
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Ljudi Bozji, Ameri su nudili 5m za Rukavinu al smo odbili radi njegovih 20%. Vidovic je pokazao puno vise od njega u seniorskom nogometu, ako mi necemo dati 3.5m netko drugi hoce.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Ostavit ću jedan upis ovdje i pokušati ću kloniti se ove teme :lol:

ako velikani aktiviraju klauzulu našeg Olma od 60M time bi mi dobili 6,1M ( ne znam jel isplata odjednom ili na duži period )
    to + osiguran EL mi smo na 20m+ već, ako upadnemo u CL onda smo na konju

nekoliko igrača koje bi pokušao prodati koji imaju neku vrijednost a po mom mišljenju nisu ili nisu više za prvih 11 već rotacijski igrači, uz to njihove cijene po TM

Drmić - ističe ugovor
    Tibor - ističe ugovor
    Aki - 1,5M
    Rile - 1,5M
    Moha - 2M
    Perić - 3M
    Brodić - 1M
    Emreli - 1,2M
    Špikić - 3M
    Šutalo - 1,5M
    Bulat - 3,5M
    Hoxha - 1M

za Vidovića i Takija i ni sam nisam pametan, produljenje posudbe možda idealno, pitat će se vjerojatno i trener ( trenutni ili novi ). Ogiwaru bi svakako ostavio jer lijevog beka nemamo

imamo još masu povratnika sa posudbi i tu će trebati napraviti dobru rošadu.
    Filip Brekalo - 250k
    Borna Graonić - no data
    Luka Lukanić - 50k
    Ivan Šaranić - 500k
    Dominik Braun - 250k
    Milan Vukotić - 125k
    Petar Bočkaj - 1,5M
    Marko Brkljača - 250k
    Deni Jurić - 300k
    Jakov Gurlica - 300k
    Gabrijel Rukavina - 800k
    Fran Topić - 250k
    Soldo - riješen

Od gore navedenih igrača valjda možemo skuckati 20-25M? + rasterećenje budgeta godišnjih plaća.
    Od prvog i drugog popisa sigurno će neki ostati za rotaciju, to neka Marić i trener procijene.

Nakon što Marić vidi tko nam je za prvih 11 a tko za rotaciju fokusirao bi se na dovođenje dobrog stopera, dobrog zadnjeg veznog i dobro krilo ( želja Matković ) uz dobru špicu ako Petko ode, Baturinu bi zadržao pod mus.

Neki mogući glavni kostur bez rotacija

Neva
    RPG/junior, Max, KTC + stoper pojačanje, Mauro, Ogi
    Mišić, Sučić, Rog, #imalobismisla? +pojaćanje
    Baturina, Kačavenda, Stojke, Vrbančić + pojačanje(Matković/Šotiček?)
    Petko, Kule + pojačanje

Ovo je samo moje mišljenje, nemojte me pecati i citirati jer se možda ne slažete :rofl:

Dj svima
  • Calello5
    128
    Od svih ovih koji se vraćaju sa posudbi ostavio bi samo Gurlicu i eventualno Rukavinu. Ostali mislim da više realno nisu potencijali za Dinamo.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Matkovic za kog vec sad traze 7M €?
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Vidović nije niti krilo niti desetka, a čvrst je kao balerina, pada na svaki kontakt. 3.5 mil. je apsolutno previše. Mi nismo u situaciji da trošimo takve novce na igrača koji bi, ako se pojačamo kako treba, bio zamjena. Uostalom, nismo financijski osigurani da možemo u jednom prijelaznom roku potrošiti 10 mil. kako smo to znali raditi do nedavno pa da bi 3.5 mil. bilo neprimjetno potrošeno. Na desetki imamo Stojkovića, Vrbančića i Kačavendu, a možda i Baturinu ako ostane nekim čudom. Stojković može pokrivati jedno od krila, ali svakako očekujem pojačanja na oba krila, a Vidović to svakako nije. Eventualno produženje posudbe je ok.
  • DiddyGuela
    3.9k
    Svaka cast ekipi koja ozbiljno racuna na Kacavendu kao nekog igraca u Dinamu. Decko je naznacio potencijal u svojoj prvoj full sezoni u Lokomotivi međutim od onda je imao dvostruku operaciju koljena a ni nakon prve operacije nije odigrao skoro nista ili vrlo slabo. Cini mi se da od operacije do operacije nije zabio gol.

Stojkovic ce također trebati neko vrijeme da uhvati pravu forumu, ne ocekujte od njega ono najbolje cijeli prvi dio iduce sezone.

Arberove kvalitete i ne kvalitete su nam svima vec jako dobro poznate.

Dolazimo do Vidovica koji je pokazao najvise od spomenutih. Decko ima samo 20 godina i u ovoj ludoj sezoni je bio nase najbolje krilo. A najjaca stvar je da mu krilo nije prirodna pozicija. Ako u tu racunicu ubacimo odlazak Baturine, na ljeto, za 6 ili 12 mjeseci, mislim da je Vidovic sjajan ulog za buducnost. 3.5M je danas nikakav novac, druga je stvar sto bi mi ganjali LP sa trans. budžetom koji je primjereniji 2006. godini. Kako god, vjerujem da ce se nasi naci sa Bayernom na pola i zavrsiti posao prije pocetka priprema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.