• agramZ
    2.5k
    sve smo mi skuzili, ti izgleda nisi. red bull ne funkcionira na taj nacin. klub bi se zvao Red Bull Zagreb, stadion Red Bull Arena, grb i boje normalno isto u stilu red bull-a. sta je im falilo da kao sponzori pomognu lokomotivi ili chemie leipzigu ili austriji salzburg? jebe se njima za tradiciju nogometa i nogometnih klubova. vazno je da mi pricamo onda u CL i EL-u o njima tj. njihovim klubovima.
  • Zambatine škude
    3.1k
    Ma samo stavljaj, ne treba dozvola za to :)
  • immerwieder
    1.4k
    zadnji trening u dresdenu prije sutrašnje prve tekme drugog dijela, trenutno su zadnji u 2. ligi,
    sve kao dio kampanje "wir, zusammen, jetzt", da se proba ostati u ligi

https://www.youtube.com/watch?v=C5X4prdCDxs

mogli bi tak nekaj napraviti prije kupa u srijedu ili prije tekme u tovarlandu
  • Infinity
    16.9k
    Sto se Red Bulla tice. Ako nama zele pomoci nek nam naprave Red Bull Arenu na Maksimiru, usput nek plate i par milja za reklamu na dresu, npr. pet milijuna eura po sezoni narednih deset sezona :cool:

Dinamo nek ostane Dinamo. Red Bull je takav brend da se mi zovemo NK Dinamo Red Bull i sutra da gostujemo u Liverpoolu 90% europskih medija bi pisalo da u Liverpool dolazi Red Bull, nikakav Dinamo. Dan danas kad gostujemo po Europi predstavlja nas se kao Zagreb, a ne kao Dinamo, a da bi sutra odrzali identitet pored takve marketinske masinerije kakva je Red Bull? Tesko. Za veliku vecinu bi bili Red Bull Zagreb, Red Bull ili Zagreb. Tko bi se sjetio Dinama, pogotovo ako se to ime odrzi? Ljudi i dan danas pricaju da je Badel bio prvak Europe, valjda je iz toga dovoljno za zakljuciti kakav to utjecaj moze napraviti.
  • Eduardo
    21.7k
    Ma ja mislim da vi mene niste skužili, pa je došlo do nesporazuma.Majki-Papi2111

Ja mislim da smo mi tebe skužili, ali ti ne kužiš sam sebe.

Kažeš, 'ekstremne slučajeve' ne bi prihvatio, ali u istom postu navodiš da bi prihvatio dodavanje bika na grb Dinama i dodavanje 'Red Bull' u ime kluba.

Ako to nije ekstremno, što je? Još samo nisi naveo da bi eventualno prihvatio promjenu boje, ili kombinaciju plave s pitaj boga s čim.

#upickumaterinu
  • Krizy
    48.6k
    e onda ti nemam sta slati hahah. Usput i dresdenovi fantastični, svaka im čast valjda će prodrmati momčad pa da ostanu u 2.
    Prije 2 sezone su bili 5.ako se ne varam
  • Majki2111
    3.5k
    Na kraju krajeva, dobro je da se takvi slučaji i ne planiraju.
  • Crusades
    14.2k
    4:03 legendarni Cufre...
  • xavier
    12.1k
    https://www.theguardian.com/football/2020/jan/28/fans-attack-home-ed-woodward-manchester-united

Da se dogodilo kod nas, ekipa iz HNS-a bi kmečala kako "toga ima samo kod nas" :joke:
  • deda
    34.3k
    Slvalje navijača Aston Ville nakon ulaska u finale liga kupa. :strong:

266C1B3B00000578-0-The_scene_at_Villa_Park_as_hundreds_of_relieved_fans_stormed_the-a-26_1425760136856.jpg
  • Crusades
    14.2k
    U Nedjelju i navijaci Shrewsbury Towna nakon utakmice protiv Liverpoola uletili u teren nakon zavrsetka utakmice. Kod nas da se to desi bila bi nacionalna histerija 2 tjedna. Izvanredne sjednice vlade, akcijski planovi, postrozavanje zakona...
  • Majki2111
    3.5k

Atalanta V Brescia. Vrhunski dokumentarac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.