• NitkoBitan
    18.7k
    Mene je zabrinjavajuc broj komentara na stranicama kluba koji optuzuje Dinamo za termin u nedjelju. Neki kao da su poceli jucer pratit Dinamo i hrvatski nogomet. Pa oduvijek za nedefinirane termine kola stoji da se sve utakmice igraju u isto vrijeme isti dan.

Nije Dinamo odlucio termin zadnjeg kola 7-8 dana prije istoga. Uostalom bilo je ocekivano da ce se cekat zadnji trenutak za odredivanje termina svih utakmica zbog moguce borbe Lokse i Osijeka za 4. mjesto, a takoder se moglo ocekivat da ce Dinamo igrat posljednju utakmicu kola u nedjelju.
  • Crusades1986
    13.1k
    Trebalo je pogledat samo na službenoj stranici kluba gdje je do neki dan stajalo vrijeme odigravanja utakmice 26.05. 00:00, znači nije se znalo točno vrijeme odigravanja utakmice. A ne gledat rezultate, sofascore i ko zna kaj sve ne.
  • criticus
    2.5k
    picigin.. ali ako se zainatimoLudovic IX

Karane imalo bi smisla!
  • Olmic
    3.7k
    Huns objavio video ovo kaj glasaju igraci za najboljih 11 i jedna zanimljivost Brodicu je Fruk najbolji igrac ( ne smije iz Dinama stavit )
  • Droljo
    8.7k
    Brodicu je Fruk najbolji igracOlmic

Mislim da su igrali skupa u Gorici..
  • jedan u nizu
    8.9k
    19. 5. 2007. godine… Dan koji će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu našeg grada. Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo!

➡️ U nedjelju slavimo Dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka 26. 5. 2024. bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba.

Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš pozivamo sve kojima je stalo do našeg kluba da se zapute na trg bana Josipa Jelačića i da zajedno proslavimo novi naslov prvaka! Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo!

➡️ Igrači će odmah po završetku ceremonije dodjele pehara krenuti s Maksimira s otvorenim autobusom prema trgu gdje ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub!

➡️ Na trgu vas očekuje koncert s gostima iznenađenja i trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek!

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!

Vidimo se u nedjelju! Zaplavimo Zagreb!
  • Nemrem igra Dinamo
    2.3k
    Nakon toliko godina ponovo klub i navijači dišu kao jedno! Ovo je nešto što smo svi sanjali, a sada imamo privilegiju biti dio toga i pisati povijesne stranice našeg Dinama :heart:
    Jedva čekam tu nedjelju da zaplavimo Zagreb, ali prvo - po Rabuzina :cool:
    DZIS
  • flexXy
    2.4k
    Joj bas me hvata neka viroza, msm da ce kulminacija bit u ponedjeljak tak da bih trebao unaprijed najavit bolovanje sefu.
  • SAS1987
    15k
    Joj bas me hvata neka viroza, msm da ce kulminacija bit u ponedjeljak tak da bih trebao unaprijed najavit bolovanje sefu.flexXy

Daj ti nama unaprijed najavi na koju tribinu i koji sektor ideš :lol: Nakon Rijeke sam bio 2 tjedna bolestan :lol:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ja kišem ko lud cijeli dan.
  • Peškaman
    4.7k
    Još uz neki korteo pred utakmicu,mogla bi nedjelja čitava biti u slavljeničkom tonu.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Još uz neki korteo pred utakmicuPeškaman

Bit ce kortea svakako poslije utakmice haha. Sa igracima od Maksimira do Trga.
  • Laugreano
    2.5k
    A na trgu pipsi nadam se :grin:
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Još uz neki korteo pred utakmicu,mogla bi nedjelja čitava biti u slavljeničkom tonu.Peškaman

Ide "back up" povratni korteo prema Trgu ,gori sveee,ajdeee
  • Nino Bule
    14.1k
    Sramotno malo medija prenjelo vijest o slavlju na trgu nakon utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.