• tigric
    1.5k
    Algoritam na tik toku vise voli videe sa sjevera.
  • NitkoBitan
    40k
    Zivim za dan kad ce prvi mobitel letit na teren, al da bas svi vide :cool:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Malo ste skrenuli s teme.
  • Agramer86
    1.1k
    Ne palim baklje i ne radim sranja na tribini ali nikad mi neće bit jasno slikanje sa sjevera. Kaj slikaš, leđa ljudima? Odi na zapad slikaj kolko te volja sjevernu tribinu i sliku koja ti je najbolja stavi na instagram, a možeš i sjedit.
  • Orc123
    17.5k
    Zapad gore je top za gledati tekmu, ne znam kaj je lose u toj tribini? Ja sam bio prakticki skroz u cosku i zadnji red gore do betonske ograde i top je bilo i za vidjet i za atmosferu dozivjet.
  • mali M
    10.9k
    koje fore su to "ne vidi se ništa sa zapada gore"... sve se uredno vidi.. par puta išao igrom slučaja i tekma ko tekma... pa nemoraš vidjeti ademijev brk kad se osmjehne da bi gledao tekmu.. uglavnom.. mislio sam da paničarim kad sam jurio na uplatni bankomat u 10:56 da mogu riješiti online i sad mi je drago da jesam.. kako je planulo buraz, poljubio bi samo vrata SD
  • Orc123
    17.5k
    hhehe u isto smo vrijeme...i meni je zapad gore top!
  • Paggini
    101k
    neće bit jasno slikanje sa sjevera — Agramer86

Navijačka tribina, pa tim kežualcima kad stave na IG ima veći kredibilitet od ostalih tribina, kao "s boysima smo, tvrda priča". Mislim, to govorim i iz poznavanja ljudi koji odu dva tri puta godišnje na SD pa imaju cijeli video i photoshoot pa mi se javljaju da su bili i slično.
  • Agramer86
    1.1k
    malo jadno ali dobro svatko ima svoje veselje.
  • Jurki
    27.9k
    ZD rasprodan
  • Paggini
    101k

A mislim je, ali iz njihove perspektive, tamo je atmosfera, navijanje, baklje i sve to što im je jebeno, pa mogu razumiti, a pravila tribine ne znaju jer na nju ne idu skoro pa nikad jbg.
  • rioda
    18.7k
    Ulaznice za Rijeku idu Boysima, klub organizira zajedničko gledanje ispod zapada kao i prošli put
  • NB86
    17.8k
    Nadam se da ce se jug napunit našima, interes ocito postoji
  • dmil
    1.6k
    nema vise ni ZG 6 u prodaji
  • Big Daddy
    1.9k
    Nemoj min 10 minuta nista dirati! Pa onda pokusaj. Ker je karta 10 min za tebe „rezervirana“. Tak je i meni bilo danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.