• Bosskovitz
    12.7k
    Di ste svi bili 09.12.? Tada se nije tražila karta viškatigric

Ne. Ajmo ovo ne raditi.

Nisu bili na stadionu. Poanta je da sada dođu, iako tada nisu bili. I da im se svidi i da požele doći opet, a ne da ih netko pita gdje su bili kad je bilo teško i da se osjećaju kao da tamo ne pripadaju. Tko je bio, tko se borio za Dinamo, zalagao za bolje - taj to zna, oni koji su se borili s njim znaju i zdrav, pošten, čist Dinamo s djecom koja nikad prije nisu bila na stadionu mu je nagrada. Klub koji okuplja, a ne klub koji razjedinjuje - to je bila jedna od stavki programa Dinamovog proljeća i trebamo se podsjećati na nju sada kada će na stadionu biti 2-3-4 puta više ljudi nego što je bilo početkom sezone ili u prijašnjim sezonama. Tisuće ljudi koji nisu bili 9.12., ali će biti 26.05. su znak da radimo jebeno dobru stvar i da se Dinamo vraća tamo gdje mu je mjesto!
  • Big Daddy
    1.4k
    Jel zna tko koliko je odtalo karata za ZG?
  • Liks90
    2.4k
    ZG6 nisu puštali u prodaju?
  • Mali Zeus
    14.2k
    Najgore kaj se može je raditi se kasta navijača. Evo na futsalu hrpa djece a ovdje ekipa zazire od tog da dovede klince jer im je netko drugi rekao da se na sjeveru navija i da nemaju kaj dolaziti žene i djeca. Pa kak ćeš stvoriti klincu ljubav i naviku navijanja nego da ga dovedeš na sjever.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ma pustite ekipu pise svasta, navijacka tribina ima svoja pravila i treba ih pratit, osim toga niceg drugog se ne trebate brinut
  • ShanKu
    1k
    Trebamo priznat svi skupa, da smo fulali temu... treba stat
  • Liks90
    2.4k
    Cca 1000 ostalo za ZG, za SG prodano malo preko 500 ulaznica
  • bbb medimurje
    3.3k
    Evo jos jednput potvrdeno da je zapad gore popularnija tribina od sjevera gore
  • Marley
    2k
    pa evo ja nisam nikad bila na ZG, ali sam bas tu na Zoni par puta procitala da se ne vidi, da treba dalekozor itd. Pa sam zato bila skeptik.
  • Marley
    2k
    Evo da i tu stavim, imam 4 karte za sjever dolje, pa tko treba, javite se.
  • Liks90
    2.4k
    850 ostalo za zapad gore, sjever gore prodano oko 580
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    Prodano do sada 80% kapaciteta Zapad gore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.