• tigric
    362
    Algoritam na tik toku vise voli videe sa sjevera.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Zivim za dan kad ce prvi mobitel letit na teren, al da bas svi vide :cool:
  • Mali Zeus
    14.2k
    Malo ste skrenuli s teme.
  • Agramer86
    388
    Ne palim baklje i ne radim sranja na tribini ali nikad mi neće bit jasno slikanje sa sjevera. Kaj slikaš, leđa ljudima? Odi na zapad slikaj kolko te volja sjevernu tribinu i sliku koja ti je najbolja stavi na instagram, a možeš i sjedit.
  • Orc123
    8.7k
    Zapad gore je top za gledati tekmu, ne znam kaj je lose u toj tribini? Ja sam bio prakticki skroz u cosku i zadnji red gore do betonske ograde i top je bilo i za vidjet i za atmosferu dozivjet.
  • mali M
    5.7k
    koje fore su to "ne vidi se ništa sa zapada gore"... sve se uredno vidi.. par puta išao igrom slučaja i tekma ko tekma... pa nemoraš vidjeti ademijev brk kad se osmjehne da bi gledao tekmu.. uglavnom.. mislio sam da paničarim kad sam jurio na uplatni bankomat u 10:56 da mogu riješiti online i sad mi je drago da jesam.. kako je planulo buraz, poljubio bi samo vrata SD
  • Orc123
    8.7k
    hhehe u isto smo vrijeme...i meni je zapad gore top!
  • Paggini
    26.1k
    neće bit jasno slikanje sa sjeveraAgramer86

Navijačka tribina, pa tim kežualcima kad stave na IG ima veći kredibilitet od ostalih tribina, kao "s boysima smo, tvrda priča". Mislim, to govorim i iz poznavanja ljudi koji odu dva tri puta godišnje na SD pa imaju cijeli video i photoshoot pa mi se javljaju da su bili i slično.
  • Agramer86
    388
    malo jadno ali dobro svatko ima svoje veselje.
  • Jurki
    12.6k
    ZD rasprodan
  • Paggini
    26.1k

A mislim je, ali iz njihove perspektive, tamo je atmosfera, navijanje, baklje i sve to što im je jebeno, pa mogu razumiti, a pravila tribine ne znaju jer na nju ne idu skoro pa nikad jbg.
  • rioda
    5.3k
    Ulaznice za Rijeku idu Boysima, klub organizira zajedničko gledanje ispod zapada kao i prošli put
  • Nino Bule
    14.5k
    Nadam se da ce se jug napunit našima, interes ocito postoji
  • dmil
    337
    nema vise ni ZG 6 u prodaji
  • Big Daddy
    1.4k
    Nemoj min 10 minuta nista dirati! Pa onda pokusaj. Ker je karta 10 min za tebe „rezervirana“. Tak je i meni bilo danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.