• ZgBlue
    756

Evo još par pitanja i Marley će ti uvalit svoje za džabe..
  • ShanKu
    2.4k
    Ma ne treba za džabe, nisam baš takav.. treba bit strpljiv i čekat one kaj nikad ne mogu na utakmicu :sweat:
  • Marley
    5.9k
    Cekaj cekaj, da vidim ako cu uspjet kupit novih 5. I onda imam viska 5 za sjever. Nema djabe ni u stare babe, pa onda ni kod Marley :rofl:
  • sanjinlego
    4.3k

Kako odvratni ljudi .. :vomit:

Nikada nisam rekao da sam glavni insajder, a da mogu iznijeti sve i svašta mogu jer znam. Lijepo sam postavio .. jer mene ljudi iz Pule pitaju za ulaznice!

FUJ, ODRON LJUDSKI!
  • Liks90
    5.3k
    nema karata, popis je…
  • Mali Zeus
    22.2k
    Nije ni meni drago da vodim na SD cetiri osobe od kojih su dvoje klinci koji nikad nisu ni bili na stadionu, i dvoje odraslih koji nemaju veze s nogometom. Ali sta da radim sad. — Marley

Ima klinaca na sjeveru. Svidjet će im se i navijat će. :) Važno je da bar ti onda navijaš, ak već neće dvojica odraslih. :D
  • dinamo u srcu
    3k
    Svi vi koji ste kupili karte, učlanite se u klub, i to je jednako važno za nadolazeće utakmice i godišnje.

Znači učlani sebe.
  • Big Daddy
    1.9k
    ma sve ok, razumijem. Kad se ide pojedinacno, sve 5, al za obitelj je to vec razlika
  • Cagica111
    156
    nikad u zivotu nisam bio na zapadu
    Al sad vodim sinove i naravno da cemo na zapad…sjever treba gorjeti
    Ljudi morate biti svjesni da je sjever dole navijacka tribina i da pogotovo sad kad je cijena ista za sve nema smisla uzimat sjever i slikati se i provest utakmicu na mobu dopisujuc se sa frendovima
  • Marley
    5.9k
    Isuse pa jel ja mogu ista bez komplikacija...
    Pokusavam sad kupiti ZG ali mi ne da jer kaze osoba vec ima kupljene ulaznice. Kako sad???
  • tigric
    1.4k
    normalno da su sminkeri kupovali sjever dolje, cekaju spremni za roknut story. Očekujem u nedjelju gore navijanje nego na Ligi prvaka, kada pola tribine ne zna pjesme
  • NitkoBitan
    39.1k
    Ja ocekujem nikad bolje. Ipak cu cijene za sve tribine iste i mnogi su si pikirali zapad koji bi inace na sjever jer im je jeftiniji.
  • NitkoBitan
    39.1k
    Isuse pa jel ja mogu ista bez komplikacija...
    Pokusavam sad kupiti ZG ali mi ne da jer kaze osoba vec ima kupljene ulaznice. Kako sad???
    — Marley

Cisto sumnjam da ce se gledat imena karti, pa probaj na muzevo ime uzet. Pobrini se da ovih 5 koje si uzela za sjever dolje zavrsi u pravim rukama. Ima na Zoni ljudi koji su izvisili za sjever dolje i traze kartu.
  • ShanKu
    2.4k
    Ja manje od pol golova vidim kad sam na sjeveru dolje, jer sam koncetriran isključivo na navijanje i zato mi je jako bitno da dođem do karte za sjever dolje, a na zapadu se ne vidim nikako (ljudi koji idete na zapad, kak bi se reklo, najte kaj zameriti.. poštujem vas, pogotovo kad se pridružite navijanju s sjeverom)
  • Liks90
    5.3k
    ZG 3 i 4 pali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.