• Krizy
    46.5k
    El Soudani s 36 i pol godina treći strijelac slovenske lige, zabio je 15 golova i upisao 4 asistencije.
    Uz to i jedan gol u Kupu, ukupno sudjelovao u 20 golova Maribora ove sezone.
  • Jurki
    12.6k
    forma je prolazna..klasa je vjecna. Bas mi je drago zbog njega.. jedan od meni drazih i najboljih stranaca koji su igrali u Dinamu.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Željko Sopić (kao trener Gorice) prošle godine nakon Soudanijevog odabira Maribora umjesto Gorice: "On u HNL-u može zabiti 10-15 golova u sezoni, bez problema, a u slovenskoj 15-20."

Za Maribor je zaigrao tek u 9. kolu...
  • Mihaljević
    10.3k
    U tom trenutku gotovo svi uključujući i mene smo u najbolju ruku bilo skeptični sa: likom koji se nije proslavio napadačem u drugoj talijanskoj, lika koji je igrao u kineskoj ligi, još jedan Loksin u nizu, Bosancem iz austrijske lige, likom iz druge francuske itd itd..mali M

Theo je imao 150 nastupa u ligama petica prije Dinama, jel to može Bernauer? - ne može.

Petko je u sezoni prije Dinama imao 27 nastupa u Serie A, jel to može Kule/Brodić? - ne može.

Oršić je bio najbolji igrač azijske LP, jel to može Kaneko? - ne može.

Ivanušec je bio najbolji igrač lige izvan Dinama, jel to može Hoxha? Ne može.

I naravno da ni Petko, Orša, Dilaver, Kadzior nisu pojačanja za osvojit ligu prvaka, ali nisu ni pojačanja poput Hoxhe, Kuleta, Brodića. Jedini ozbiljan igrač koji je dobio Jakir je RPG koji nije mogao biti prijavljen za Europu, i ja opet ponavljam da Jakirović nije ni do koljena Bjelice, ali da su okolnosti bile apsolutno drugačije, Bjelica nije morao slati prvih 11 u HNL-u, dok je Jakiroviću imperativ bio HNL , pa tek onda Europa.

I ne treba zaboravit da je Bjelica imao "Neno treba li ti šta?", dok je Jakirović imao, može Kent - NE MOŽE, može Mierez - NE MOŽE, može Brekalo - NE MOŽE. Rad Bjelice i Jakirovića jednostavno nije usporediv, nisu ista vremena i to je to.

Jednostavno me nervira narativ koji se postavio i to samo ovdje na forumu nigdje drugdje, kao da je Jakirović dobio 6 prijelaznih i 45 novih igrača i da igramo isto, dok je čovjek dobio jedan prijelazni u kojem je Arber fucking Hoxha bio glavni igrač.

Ekipu koju pripremi Bišćan popije 4 komada od Sparte, ekipa koju pripremi Jakirović dobije 5 komada od Paoka, znači da nije do trenera nego do rostera i to je apsolutna činjenica.

Ja ne mislim da je Jakirović ultra dobar trener, ali mislim da je nakon ovakve sezone zaslužio dobit par igrača bar u ranku Miereza, Šotičeka, osrednjih igrača Ligue 1, jednostavno nepravedno je terat čovjeka kojem jedan Deni Jurić igra u tekmi koja se lomi za naslov.

Na kraju krajeva Jakirović je svoj cilj ispunio, a vjerujem da će i nagodinu i to u Europi.
  • mali M
    5.7k
    ma muljaš... Sad si ti na Petka gledao kao na lika sa neznam kolko nastupa u Serie A ili KTCa po prethodnim nastupima... Svi smo isto mislili ne pravi se sad mudar. Samo sad to koristiš kao argument generala poslije bitke. Da je Petko, Orša i KTC ispao Drmić, Emreli i Šutalo nebi pričao kako si ti odmah znao njihovu kvalitetu... Nek Jakir iz svojih igrača napravi Petkoviće i Oršiće, pričaš kao da njihov razvoj i napredak nema veze s Bjelicom...
  • Zagi
    8.5k
    Dobro M , jel fer tražiti od nekog da iz Hoxhe napravi Oršića? Pa ne bavimo se alkemijom.
  • mali M
    5.7k
    slažem se, al nama je Orša bio Hoxha kad je dolazio. Svaka čast vama koji ste znali da nam iz Kine i Koreje dolazi lik koji se nije probio ni u Rijeci, a vidjeli ste da je budući reprezentativac i jedno od najzapamćenijih krila u klubu...
    Edit. Moja poanta je da ne želim bit licemjeran i tvrdit da su Bjelici doveli sve reprezentativce, a Jakiru odron...
  • Zagi
    8.5k
    da su Bjelici doveli sve reprezentativce,mali M
    Ma ne. Petko bi bez Bjelice i Bule danas bio negdje u 3. ligi, poprilično sam siguran.
    Ali mu je donesena glina solidne kvalitete koju se dalo zamjesiti. No trebale su i dobre ruke.

Mlađi narkos se kužio u nogomet. Ne treba od toga bježati. Zna on prepoznati igrača.
    Pad iz transfer roka u rok je krenuo kada su ostali štakori preuzeli sportsku politiku.

Nivo nesposobnosti je bio uistinu zavidan. A mi još uvijek vjerojatno ne znamo niti pola.
  • Mihaljević
    10.3k
    Nek Jakir iz svojih igrača napravi Petkoviće i Oršićemali M

nama je Orša bio Hoxha kad je dolazio. Svaka čast vama koji ste znali da nam iz Kine i Koreje dolazi lik koji se nije probio ni u Rijecimali M

images?q=tbn:ANd9GcQpWuE0Yr_JAbY4GYejFoi4ptvv8vl2NyAiaw&usqp=CAU
  • mali M
    5.7k
    prvo je figurativno pa valjda si dovoljno odrastao da to razumiješ. Drugo je činjenica, a ti dalje glumi generala poslije bitke...
  • Marley
    2k
    jedna jedina Ajaxova utakmica koju propustim ove sezone, i onda on zabije :sweat:
    Bravo Jopa :strong:
  • Marley
    2k
    ja se ne mogu tom Gvardiolu nacuditi, decko je cudoooo. I bas je super sto je nas :grimace: :strong:
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Službeno, Brekalo ne ide na EURO.
  • Georg Koch
    4.9k
    a ne ide ni na more, nesluzbeno :rofl:
  • Robi T
    253
    a ne ide ni na more, nesluzbenoGeorg Koch

A di ide...neslužbeno?
    :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.