• Krizy
    46.5k
    Evo i cijela izjava Lauritsena:

"Pozdrav svima u Zagrebu. Prvo moram reći da će mi Zagreb i Dinamo uvijek puno značiti, a uspomene koje otamo nosim su nezaboravne. Općenito, razmišljam o tom vremenu s velikim osmijehom. U Zagrebu sam upoznao toliko dobrih ljudi i volio sam živjeti u gradu. U Dinamu sam se također zbližio sa suigračima i ljudima koji rade u klubu, provodili smo toliko sati zajedno, osvajali naslove, velike utakmice i dobre rezultate u Europi. Stvarno sam ponosan i zahvalan na tom vremenu.", kaže Lauritsen, koji je u siječnju 2023. praktički preko noći otišao u Bröndby.

"Istina, selidba je išla jako brzo, zadnjih dana prijelaznog roka oprostio sam se od Dinama, suigrača i Zagreba koji je bio moj dom i otišao u Kopenhagen. Bilo je emotivno, ali sretan sam što sam u Bröndbyju. Prvih šest mjeseci ovdje imao sam problema s ozljedama. No, ove polusezone sam u formi i osjećam da sam sve bolji i bolji. Bröndby je veliki klub, sjajnih navijača i povijesti s puno pritiska i očekivanja."

"Da, čuo sam da možemo pomoći. Menije je to dodatan motiv da osvojim ligu i pomognem svom starom klubu Dinamu."

"Volio bih pomoći Dinamu da dođe do bolje pozicije u kvalifikacijama, a kao što sam rekao, klub će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Da, uvijek pratim rezultate i gledam neke od velikih utakmica, i dalje sam u kontaktu s ljudima koji rade u klubu i nekoliko igrača. Bio sam tako sretan što je Dinamo osvojio prvenstvo i nadam se da će uzeti i Kup."

U Bröndbyju ima dvojicu suigrača Hrvata, Josipa Radoševića i Marka Divkovića. Razgovara li s njima o Dinamu, o hrvatskom nogometu.

"Da, pričam puno s njima o hrvatskom nogometu i Dinamu. Zapravo, ponekad s njima govorim i neke hrvatske riječi iz zabave i volim ih pokušati slušati i razumjeti kad međusobno razgovaraju kako bih zadržao malo razumijevanje jezika. Stoga moraju paziti što govore, haha.", zaključio je Lauritsen.
  • Krizy
    46.5k
    Ne volim City, ali super slika.
    GN94uJkWQAAg6eU?format=jpg&name=large
  • Mihaljević
    10.3k
    GOFvsCkWEAEJz3w?format=jpg&name=medium
    Sretan rođendan doktore :heart:
  • duksy
    307
    Da li se uspio iskomunicirati dolaza Kocha u Zagreb na proslavu naslova prvaka?
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Napisano je u drugoj temi da nije u mogućnosti doći
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Horkaš blizu potpisa sa Las Palmasom.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Steta, onda nama vjerojatno Zelenika za zamjenu
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Augsburg otkupio Kristijana Jakića
  • Felip
    216
    Prilično komplicirana slika u odnosu na naziv teme:

IMG-20240524-181425406-2.jpg
  • Felip
    216
    Nisam siguran, ali zakleo bih se da je slika iz 2006./07. tako da ima i određenu simboliku.

Kao što je očigledno da je Luka tada potez brži od bivšeg igrača Belupa Sopića (?) tako je i danas Dinamo za par poteza brži od možda bivše Soppove Rijeke. To bi ukratko bio opis slike koja mi se učinila interesantnom.

Inače, radi se o samoljepljivoj sličici iz albuma Dinamo nema predaje koji je prije 10 godina izdala firma Tekma d.o.o. iz Rijeke!!!
    Ima zanimljivih sličica i opisa iz Dinamove povijesti.
  • Captain America
    18k
    2006./07Felip

2007/2008 jer smo te sezone tek dobili Diadoru kao tehničkog sponzora.
  • Ivdzo11
    4.3k
    LAURITSENNNN

Ajde Brondbyyy
  • Krizy
    46.5k
    Midtjylland gubi 0:2, Brondby golom Lauritsena vodi.

Lauritsen autogol, Midtjylland 3 gola u drugome poluvremenu između 47. i 53. minute.
    Nevjerojatno.
  • Ivdzo11
    4.3k
    Kakav rasplet danske lige
  • Endeavour
    600
    2:2. Pola sata imaju za gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.