• The Undertaker
    5.9k
    Znači, očekuje se da će struka biti efikasnija u procjeni igrača od prethodne (na to se svodi). To sve lijepo izgleda na papiru ali sam malo sumnjičav. Da li je nova struka (skauti, treneri) uopće nova ili su to isti ljudi kao i prije?
  • Jurki
    12.6k
    vjerojatno bude i sad praksa da se sa vise igraca potpisu profi ugovori. Ali se bude rangiralo igrace po razredima, placi i duzini ugovora.
    Vjerujem da je vecini nogometasa u interesu da igraju nogomet.. ako ne u Dinamu, onda u slabijim ekipama.
    Ocekujem od nove garniture u klubu da rijesi cim prije pitanje filijale. I to mora biti top prioritet.

s kojim se igracem promasilo kaj je izasel iz nase skole? Znaju ljudi i treneri posao jer nebi klub postizal takve rezultate kakve smo postizali
  • The Undertaker
    5.9k
    kojim se igracem promasilo kaj je izasel iz nase skole? Znaju ljudi i treneri posao jer nebi klub postizal takve rezultate kakve smo postizalJurki

To i jest moja poanta. Radili smo dobro a sad će (isti) ljudi raditi još bolje. Tko im je do sada smetao? Moraš biti malo sumnjičav. Ne znam, unutra su i neka rade što misle da treba. Kao što kaže kolega Bule, naš glavni problem nije selekcija u mlađim kategorijama već prelaz u seniore (filijala) a tu se nismo maknuli dalje od Lokomotive.
  • Zagi
    8.5k
    03 generacija , jedna od najtalentranijih i ujedno zadnja generacija koja je mogla koristiti igranje u drugoj ligi kroz d2 je iznjedrila jednog igrača za prvu momčad.
    j e d n o g

Naravno da nisu isti ljudi.
  • Jurki
    12.6k
    do sad si imal tupavu kuvertarku (za koju je inace tu na forumu bilo rijeci da je određivala trenerima tko mora igrati pod mus),
    Antolica, Podnara, onog kurca iz Lana grupe, glavu, agente, provizije, rikverce itd.
    Razmem sumnjicavost.. ali Maric mi djeluje ko osoba koja razme posel. Uostalom apsolutno svi u klubu su zadovoljni s Maricem.
    Ja vjerujem tom covjeku da bu napravil dobar posel..
    kak sam rekel nama je nasusno potrebna filijala i nadam se da se radi na rjesavanju tog problema.. jer nam je to od krucijalne vaznosti za klub.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Ignorirati ignorantsku budalu i preskakali njegove upise. On ignorira razum u sebi kad piše i razumne komentare tak da treba njega ignorirati sve dok adminima ne pukne film i maknu ga.

Jedno je imati različite ideje a drugo pljuckati bas po svemu. Sumnjam da je bio tu kad je mamic haračio klubom.

Edit: nisam vidio da je adminima već pukao film
  • Nino Bule
    14.5k
    očekuje se da će struka biti efikasnija u procjeni igrača od prethodne (na to se svodi).The Undertaker

Ocekuje se da se napokon struka krene koristit i da procjenjuje tko je za sta a ne da se ide metodom velike mreže di se u svakoj generaciji da hrpi igraca visoke ugovore pa se vucaraju po 3,4 godine po posudbama, tu nije bilo nikakvog posla procjene nego si zahvacao sve, tako ja i ti mozemo djelit ugovore. Realno neefikasna metoda koja zadnjih par godina daje nikakve rezultate, neke promjene mora biti, smjer je logican da ga u pocetku podrzim a odgovarat ce se rezultatima.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    @Banana 2
    Moze samo objasnjenje zasto dajes sebi za pravo da si najpametniji u svemu i uvijek imas prigovor na sve to netko drugi radi? Cisti primjer osobe koje nije nikad ZA nesto,nego uvijek PROTIV. Toliko si uvjeren u svoje tvrdnje od transfera,omladinskog pogona,taktike,financija da ponekad ja koji imam nekakve informacije iz profi nogometa i omladinskih pogona,skautinga zapitam sam sebe da li sam lud…
  • Zagi
    8.5k
    U17 euro prva tekma . 4 naša protiv Austrije
    https://www.youtube.com/watch?v=dTa7qs15Jh8
    Rajić,Mikić,Zebić,Pajsar
  • Ludovic IX
    7.4k
    A di je cutuk? Ni na klupi
  • Zagi
    8.5k
    Veli neki lik da se žuti iz kvala ne brišu. Valjda su zato četvorica na klupi..
  • Ludovic IX
    7.4k
    Ne gledam ali ako statistika nw laže, jako zanimljivo..0 udaraca u okvir..obje ekipe
  • Calello5
    50
    Utakmica na X , na to smo valjda i išli. Ono što je za nas fenomenalno su nastupi Zebića i Pajsara. Pouzdani, sigurni , rutinirani. Svakako potencijali jednog dana za seniore. Mikić bio malo pogubljen na poziciji krila.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Pobjeda juniora 4:3 protiv Gorice nakon što su vodili 1:0 pa gubili 1:3.

Strijelci: Knežević autogol, Šutalo, Koščević, Gec
  • Zagi
    8.5k
    U-17 Hrvatska - Danska upravo live.
    Naši u prvoj: Rajić, Mikić, Zebić,Baković,Ćutuk
    https://www.youtube.com/watch?v=cZSWyiAT-B8
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.