• deda
    33.9k
    Pa nismo zadovoljni kažem ti, uništavanje kluba ide za naše shvaćanje presporo. Predugo to traje.
  • Banana 2
    472
    Onaj koji vrijedi kad tad ce doci do "pravog" ugovora.Ne treba brzat s nekim stvarima.Niti ocekivat čuda od momaka od 17,18,19 godina.Praskaton

Ali u cijeloj toj jednadžbi postoji još i ostatak nogometnog tržišta koji će gledati ugrabiti najperspektivnije od tih klinaca nudeći im odmah bolje uvjete dok mi šparamo.
  • miro
    4.7k
    Ne boj se, nećemo se prema našim klincima odnosit kao prema robi koju smo povoljno našli na placu. AlI se ti dečki ne smiju bome ni obogatit s prvim ugovorom kad napune 18. Ako im se prezentira strategija njihovog razvoja i omogući rast u Dinamovom okruženju, nije li to više nego im može pružiti bilo tko u okolici?
  • sport
    3.6k
    Štedi se da tebi kad pobijediš na izborima i budeš upravljao klubom bude lakše a ja ću se tada registrirati pod imenom "banana 3.0" prodavati pamet i pljuckati po svemu što napraviš.
  • Praskaton
    2.4k

To je rizik kojeg ima svaki veliki klub.
    Zato i postoji struka koja ce procjeniti i donijeti odluku.Vrijeme sve pokaže.
    Sreća sad postoji mehanizam kojim te odluke mozemo kazniti ili nagraditi.

Ne postane svaki talentirani igrac ono sto se od njega ocekuje.A klub kao što je Dinamo ima veci broj talentiranih igraca od broja koji prva momcad moze uzeti a da rezultat ne pati.
  • Zagi
    8.3k
    Ako im se prezentira strategija njihovog razvoja i omogući rast u Dinamovom okruženju, nije li to više nego im može pružiti bilo tko u okruženju?miro

Je. Na nama je sada da to ne budu mrtva slova na papiru već da stvarno više klinaca participira na seniorskoj razini.

Do sada je većinski stav Zone bio da momčad treba biti puna iskusnih igrača jer se tako ostvaruju europski rezultati i da ćemo istrpiti jednog "Baturinu" u svrhu popunjavanja propračuna.
    Jedno se kosi sa drugim. Jesmo spremni da (primjera radi) Mikić da preriskantan pas zbog kojeg primimo gol i izgubimo bodove u npr Varaždinu?
  • miro
    4.7k
    A koji to igrač ne griješi? Ali ako Mikić na taj krivi pas ima jedan centaršut i jednu povratnu za gol, apsolutno mu treba istrpit greške
  • Zagi
    8.3k
    Ne moraš mene uvjeravati. Ja apsolutno jesam spreman istrpiti mladost za bolju budućnost i Marić ima moju podršku idućih pet godina pa ćemo onda podvući crtu.

Ostali? Nisam baš siguran.
  • LovroZG
    1.3k
    Ti naši klinci su prek noći dobivali ugovore na 120+ soma €. Ne vidim problem da se to malo stanji da imaju motiv za daljnji napredak jer glavni adut naše škole bi trebo bit nogometni razvoj i prilika u seniorskoj momčadi. Tko od klinaca vapi za parama će tako i onako ić vam za 200-300k € i apsolutno mu je svejedno dal kod nas ima 120 ili 20k godišnje.
  • rioda
    5.2k
    Ključ je u kvaliteti ostatka ekipe. Možeš istrpiti mladog igrača ako igra u društvu Oršića, ali ako igra sa Špikićem onda smo u problemu.
  • Jurki
    12.4k
    Dajte zaposlite tog Bananu u klubu.. lik zna sve zivo i mrtvo o nogometu. Nit nam bu trebal predsjednik, io, sportski direktor ni trener.
    Dajte ga zaposlite konacno pa da mozemo svi odahnuti i srati javno na forumu po njemu i prodavati pamet.
    Jebo me pas kak to da vec takvog znalca i strucnjaka nije ugrabil neki renomirani svjetski klub.
  • Zagi
    8.3k
    Ključ je u kvaliteti ostatka ekiperioda
    Jasno. Ako ti je ekipa tak dobra da na poluvremenu skoro svaku utakmicu vodiš 3:0 , nije nikakav problem ako neki mali zajebe i bude 3:1.

Ali Orše nema i naša ekipa nije tak dobra. To je trenutna stvarnost.
  • Peškaman
    4.7k
    Čovjek vjerojatno želi reći da s tim potezom klubovi poput Salzburga i drugih mogu uzeti za 'siću' omladince iz našeg pogona.
    Ali to je rizik posla,struka je procijenila,vjerujem,između više opcija i to je to.
    Onda treba biti spreman istrpiti naše mlađe momke,koliko su to ljudi spremni,pitanje je.
  • The Undertaker
    5.8k
    Ne ulazim u to zašto su klincima nuđeni takvi ugovori ali valjda netko zna razlog. Ovo da se pogodovalo managerima su priče za malu djecu. Ugovori se potpisuju sa 17, 18 godina i tu već moraš igraču ponuditi neku realnu perspektivu, i novčanu i igračku. Možemo mi uvjetovati što hoćemo ali nismo jedini klub u univerzumu. Ako Osijek ponudi, bubam, Vrbančiću plaću duplo bolju od Dinamove i realnu šansu da izbori mjesto u ekipi, mislim da neće puno razmišljati.
  • Nino Bule
    14.2k

Pa stvar je da se probere kome ce se dat jak ugovor, najmanji je problem samo vrbancicu dat takav ugovor, problem je sto je dosad politika bila daj svima da nebi netko bio propusten pa onda nakon 3 godine imas 10 juniora na 100k+ eura a nitko perspektivu da igra za dinamo, di su saranic, brekalo, soldo, brkljaca, sve igraci na jakim ugovorima a ni blizu priprema za dinamo, sad ce bit politika da se manje njih tako potpise ali da dobiju pravu priliku i da se ide u selekciju tko je taj, vise prostora za greske al ako sportski sektor vjeruje u sebe puna podrska takvoj politici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.