Ne govorim da je ovo idealno, ali skoči mi tlak na 200 kad se sjetim da će onaj mamlaz za Šotičeka tražit 2,5 mil EUR navodno. — emilperska
Poznavajući nove ljude u klubu, znam da neće platit za Šotičeka 2,5 mil. Što znači da Šotiček ide negdje drugdje za manji iznos, skoro pa garantirano.. — emilperska
onda je otišo u belgijski klub za koji skoro nitko nije čuo za dupli iznos koji je nudio Dinamo. — Captain America
Ali mislim da je vrijeme da sami sebi onda izbijemo iluziju da ćemo se kroz HNL popunjavat ili pojačavat. Više nećemo nego što hoćemo. — emilperska
Onda je razdoblje masovnih HNL transfera gotovo. Što očito i je imenovanjem Marića jer je za ovu praksu koju smo imali dosad gdje mlađi glavati brat dođe u Šibenik i Osijek (Banja Luka) i da za Bulata i Bočkaja gotovo 5 mil EUR, gotovo. — emilperska
I Marić je to natuknuo sa spominjanjem dovođenja igrača dok ne eksplodira i bude kasno. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.