Ja već dugo govorim da treba ići pederski. Nazvat zeleniku i reć mu da ga želimo al ne damo varaždinu više od 150 000 eura i točka. Pa kad on ode kod direktora i veli da želi ići brzo se budu dogovorili. Nezadovoljan igrač ne treba nikome. Da vidiš kak je na brzinu zadužio klub i kak ga se pušta ispod cijene. Znaju to i naši igrači odigrati, bez brige.Pa jel realno da Varazdin npr. ne pusti Zeleniku za 300k? Naravno, tražit će 600k. — LaznjakProsineckog
Pa nama to bogatiji klubovi rade oduvijek! Igrač se dogovori sa njima puno prije nego nama daju ponudu. Pa mi smo izlazili u susret igračima koji su 'zadužili' klub kao baš zbog pritiska igrača i menadžera na klub da ih se pusti. Mi smo ti koji hranimo ligu i postali su pre pohlepni. Naći klub u Sloveniji za naše mlade, ostale sve odjebat i lupat im nebulozne cijene kad žele nekog našeg igrača a posudbe nek zaborave. Jebe mi se za odnose.pederski ti se uvijek na kraju pederski i vrati s kamatama — San Lorenzo
Jedno je imat korektan odnos, a jedno je konstantno reketarenje — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.