• NitkoBitan
    29.2k
    Jos cemo vidjet ocemo li direktno u play-off LP. Kolega je napisao u svakoj varijanti... Ulazak u EL je cca 12-13 mil, kako popunit ostatak ak ne prodajom Baturine?
  • Orc123
    12.6k
    i tu ne vidim potrebu jer EL nosi 15mil eura skoro ko nekad LP....nikad vise love u igri i treba prodat viskove i njima pokrit buduca ulaganja u pojacanja, a kostur ekipe zadrzati barem do zime.....nismo ni svijesni da je ogroman novac u igri ove godine u europi i bili bi retardirani da ne napravimo sve da ga uzmemo a to definitivno ne mozemo ako cemo prodat najbolje igrace. Momcad koju imamo moramo jos pojacati, uloziti i LP je jako realan scenarij.
  • miro
    7k
    Mislim da proračun neće biti puno iznad 50 milja ove godine, ali bez LP Baturina vjerojatno mora bit prodan
  • dumitrumitu
    1.5k
    Samo kada se izbace provizije menadžerima budžet već pada na 50 mil.
  • Chempers
    726

Pa jel bolje prodat i Baturinu i sve što se da i dovest 5 Japanaca i Francuza po 200k ili ojačati momčad i ući u LP pa i u lošijoj varijanti bit konkurentan u EL?

Postali smo svi veliki računovođe odjednom dok prije nikog nije zanimalo kako se puni proračun.

Valjda bi mi navijači trebali u prvom redu gledati kako da nam ekipa bude bolja a na nekim drugima je da sklepaju proračun i da drže Dinamo tamo gdje je došao u zadnjih 6 godina.
  • Crni86
    12.8k
    eto ja onda zelim mbappea, fodenda i hakimija na ljeto.

Treba bit realan, a nasa realnost je da zivimo od prodaje igraca ili uspjeha u europi. Ne treba bit racunovoda da shvatis da imas 20 milja eura, a troskovi su ti 50 i da si u problemu. Stabilnost kluba je kljucna, a ne kockaranje.
  • MAGDA7
    26
    Jedan decko koji ima fanpage o dinamu na instagramu je objavio dva napadaca za koja on misli da bi bila dobra pojačanja, a to su Rey Manaj i Denis Dragus, sta mislite koji bi bio bolji?
  • Chempers
    726

Ako smo mogli biti stabilni prije 10 godina, onda danas moramo biti duplo stabilniji s obzirom na renome, rezultate, koeficijent i upravu.

Nije to znanstvena fantastika, ili ćeš biti klub za LP i drugu fazu EL ili klub koji je u 5 deka s Rijekom. To je razlika između poslovne politike pametnih prodaja i kupovina i politike rasprodaje, štednje i dovođenja poluproizvoda na akciji.

Ako prodamo Baturinu i Petkovica, onda jel to znači da ćemo uložiti 7-8 milja i dovesti 2-3 klase ili će to ići na plaće Špikićima i dovođenje kojekakvih igrača na posudbu?
  • Mlađi referent
    13.6k
    Rey Manaj i Denis Dragus, sta mislite koji bi bio bolji?MAGDA7

Rey Manaj je bio suigrač Borisu Rapaiću u mlađim kategorijama Intera, sinu od Milana - skuži slučajnost.
    Bio je talentiran, dobar duel, znao je lijepo pogodit. A koliko znam i koliko sam čuo, nije baš “dobar” u glavi bio. Osebujan malo.

U Barçi B pokazao opet dašak talenta, vođen je i na pripreme s prvom ekipom i onda otišao jer se oko plaće nisu mogli dogovorit

Očito je našao svoje mjesto pod suncem, ali mislim da nije glava za HNL.
  • Žan
    661
    E super da je netko spomenuo ovog igraca. Denis Dragus igrac kojeg sam pratio jos dok je igrao za mladu Rumunjsku i Vitorul Constantu pod legendarnim Hagijem. Presing na zadnju liniju konstantan,odlicna igra 1 na 1, nos za prepoznat sansu i korektna igra glavom.Idealan napadac za Dinamo, vrlo rano je zakoracio u seniorski nogomet i napravio vrlo dobar transfer u Standard gdje se nije snasao medutim ove sezone je eksplodirao u kaoticnom Gaziantepu koji bi vrlo lako mogao ispast iz lige i njegova cijena bi drasticno pala.
  • Crni86
    12.8k
    prije 10 godina smo bili kanta za napucavanje po europi, a konkurencija u HNL-u nije postojala.
  • Droljo
    18.8k
    Pa jel realno da Varazdin npr. ne pusti Zeleniku za 300k? Naravno, tražit će 600k.LaznjakProsineckog
    Ja već dugo govorim da treba ići pederski. Nazvat zeleniku i reć mu da ga želimo al ne damo varaždinu više od 150 000 eura i točka. Pa kad on ode kod direktora i veli da želi ići brzo se budu dogovorili. Nezadovoljan igrač ne treba nikome. Da vidiš kak je na brzinu zadužio klub i kak ga se pušta ispod cijene. Znaju to i naši igrači odigrati, bez brige.
  • Orc123
    12.6k
    Koga bi vi vratili s posudbe? Ja jedino mozda Gurlicu da bude 5. Stoper, a Zivkovica bi vratio Loxi ja 1. Godinu.
    Kolko sam gledao cak mi je Gurlica kvalitetniji od Zivkovica jer je puno brzi i jaci tehnicki na lopti.
    Mislim da ostali sto su na posudbama, sa nicim si nisu kupili kartu za povratak. Neki su odavno izgubljen slucaj, a nekima treba dati jos jednu sezonu da se vidi da li jesu ili nisu za Dinamo.
  • emilperska
    11.1k

Ja se slažem da HNL klubovima treba pokazat zube što se tog tiče.. Ovo više nije razdoblje glavate spodobe i beskonačnih rikverca..
    Nazvat Šotičeka i reć gle stari, mi te želimo. Ali predsjednik tvog kluba radi probleme, pa nazvat njegovog starog..
    Ista stvar sa Zelenikom.. Olivere mi te želimo za drugog golmana, jedna ozljeda te dijeli od starta u LP. Mi možemo platiti 300k EUR s obzirom na tvoje godine i ugovor kojeg imaš, tvoj sadašnji klub radi probleme pa ti vidi..

Još samo fali da se dogovorimo s Mudrim, pa Šikić za njega traži milijun jer smo mi u pitanju..
    Hajduk to radi puno perfidnije, njih nitko ne reketari u HNL-u kao nas iako su puni javnog novca, apartmana bla bla.. Kad je onaj bahati australac htio iz Gorice u Hajduk, uvjerili su ga maltene da štrajka glađu. Na kraju je za 200k otišao. Mi bi platili 1,2 mil tad..
  • Zagi
    10.7k
    Jedno kaj je taj način protiv svih propisa.
    Jest da se to kod nas krši svako malo ali ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.