Jako sam zabrinut što će biti ako Dinamo neće biti prvak ove godine i igrati kvalifikacije za Ligu prvaka.
Moguće je da je gadno ali ljudi su izabrani, došli su i neka sređuju. Ljudi s iskustvom, iz uprava društava, financijskog sektora, velikih kompanija i s ovakvim situacijama su sigurno već bili suočeni. — mlinchica
Mislim da nam je svima jasno da bez para ne ide ali kuka se kao da je kraj pred nama. — mlinchica
Moguće je da je gadno ali ljudi su izabrani, došli su i neka sređuju. Ljudi s iskustvom, iz uprava društava, financijskog sektora, velikih kompanija i s ovakvim situacijama su sigurno već bili suočeni. — mlinchica
Mi ćemo izboriti LP i kratkoročno dobit lovu — mlinchica
Ostavit ćemo kriminalku u upravi jer “nemamo para za otkazat joj”, a ona dnevno guta i isisisava taj novac i truje atmosferu u i oko kluba, širi negativu sjedeći na kraju reda, potpuno marginalizirana i tako sramoti ovaj klub. — mlinchica
Moramo se zadovoljiti kupnjama iz HNLa jer “nemamo para za bolje”, iako je dokazano da imamo i možemo bolje. — mlinchica
S druge strane, mislim da ti ne treba objašnjavati kolika bi važnost za dugoročnu opstojnost kluba bila igrati Ligu Prvaka, to je jasno i golubu na grani. Onda ne bi trebali ići u nasilan transfer Baturine, imali bi 4 domaće utakmice s europskom kremom, a kolega Captain America je savršeno opisao kakve još benefite to donosi. Za početak, igrati samo play-off, preskočiti dvije stepenice (znamo tko nas je zapao u trećem pretkolu prošle godine), do tada se uigravati u HNL-u. — Tongo Doumbia
Da,ne zanima me pederska mainstream liga šampiona, Dinamo je i bez nje bio najbolji i nije propao kako vi insinuirate da bi bilo ako je ne igramo,lova se zaradi i u EL — Tom Hanks
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.