• Tongo Doumbia
    6.7k
    hahahahahhahaa, ma nisam protiv Bjelke, dapače.

Ali jebi ga, on je s ovom navedenom ekipom odradio jedva i par HNL utakmica, finale Kupa, pa potom išao u remont.
  • Krizy
    57.5k
    To je momčad koja ga je dočekala.
    U par mjeseci je od toga došao do momčadi vrijedne 150 M.
  • Mihaljević
    13k
    Momčad koja je dočekala Bjelicu:

Livaković, Zagorac
    Stojanović, Matel
    Benković, Sigali, Rrahmani, Lešković, Perić
    Pivarić, Sosa, Lecjaks
    Ademi, Moro, Doumbia, Knežević
    Antolić, Pavičić, Gojak
    Soudani, Hajrović
    Ćorić, Fiolić
    Fernandes, Olmo
    Gavranović, Hodžić, Henriquez, Budimir
    Krizy

I nakon toga na ljeto dobio je Oršu , Petka, Šunjića, Dilavera, KTCa, Ivanušeca... Dobio je novu okosnicu ekipe... Jakirović tek na ljeto treba dobiti par ozbiljnijih igrača poput Miereza, Šotičeka, par francuskih kapitalaca da može biti kompetitivan u Europi, do tad su sramoćenja po Europi Dinamova realnost.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Preslo se u off-topic, ovo je vise za temu "bivsi igraci i treneri".

Bjelica i ako dode u Hajduk nece imat kog dovest jer oni dolje nemaju prebijene pare, a i ovo malo kaj imaju bi potrosili na njega. Bit ce noga u guzicu do Bozica kao sto je bilo u Trabzonu i Unionu, a onda spaljena zemlja i svada oko otpremnine.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Postoji velika mogucnost da ce Xabi Alonso sa jebenim Leverkusenom uzeti tripletu u jednoj sezoni, eto jednog dana ce ljudi pisati lako je njemu kad je imao ekipu od 600m€

Cega se sve necu nagledati
  • Ludovic IX
    8.7k
    u zadnje 4 sezone imaju 20+ milijuna minusa..jel su oni zatvorili one dvije sezone kad su bili u minusu po 5-6 miliona eura.

Dinamo u prosjeku od Europe uprihodi 15-20 miliona + 20 milja od transfera. I ima budžet od 60 milja. Oni imaju 30 miliona manje prihoda od nas u tim stavka ma a 25 miliona manji budžet.

Da bi imalo bili konkurentni nama, trebaju potrošiti na trenera i igrače barem 5 miliona više neg ove god8ne di nisu nikoga kupili već dovoditi bespaltni i na posudbe..

Ove sezone su krenuli nikad nabrijaniji i završili 20 bodova ispod nas. Za pusktasa se priča o cifri do 7 milja a sigur još i manje. S njima bi pokrili samo ono što i sad troše bez ikakvih ulaganja većih.

Oni su bili blizu nas zadnjih par sezona zato jer smo mi lošiji bili a ne da su ono nešto bolji a troše 10-15 miliona više.

Mi imamo potencijal veći od njih duplo tj ja neznam jel mogu imat više članova, pretplatnika i prodaje jogurta i opet su ispod nas. Mi možemo gore u svim pogledima pogotovo kad imamo upravu koju zanima nogomet a ne import-export
  • Krizy
    57.5k
    do tad su sramoćenja po Europi Dinamova realnostMihaljević

Najoriginalniji način za objasniti Jakirovićeve povijesne neuspjehe. Dobije prve utakmice, raspadne se u uzvratima, ali je realnost sramoćenje.
    Mislim da si pobijedio, predajem se.
  • Plavi-9
    904
    isto tako čovjek kaže da je Bjeličin povijesni uspjeh realnost jer eto zatekao se u pravo vrijeme na pravom mjestu :lol:
  • IceMan
    3.1k
    Ja mislim da nema šanse da on ode u Hajduk. Ne zbog toga jer je on Dinamovac ili jer ne voli Hajduk, nego zato jer ne želi u klub koji nema financijskih mogućnosti za uložiti u momčad.
    Pogotovo ne ovaj Hajduk nakon Jakobušića. Još lani možda.

Bjelko je dobar trener al znamo da kad bi Bjelko odlazio u Hajduk on bi trebao velike garancije da će oni uložiti i dovest mu još 3-4 kapitalaca uz ostanak predstojećeg kadra što svi znaju da je nemoguće.

Nešto slično kao i Pep Guardiola na višoj razini. Odličan trener, al znaš da s njime kreću i puno veća ulaganja u momčad.
  • Rex Ramae
    3.2k
    Nenade, uzmi pauzu, potroši malo te otpremnine, nemoj žaliti, pričekaj da Jakir dobije otkaz i vrati se u prirodno stanište.
  • SAS1987
    17.6k
    Olmo je generacijski igrač, po je tom kriteriju Modrića stvorio Branko Ivanković.Tongo Doumbia

"Luka Modrić za Marcu: Branko Ivanković je trener koji me je najviše oblikovao u karijeri" :lol:
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ma kakav Hajduk, pa nemaju oni za njegovu otpremninu.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Selahi ima rupturu koja se pogoršala i do nedjelje neće biti u trenažnom procesu. Pjaca ima manjih problema s koljenom. Nadam se. Vjerojatno ga neće biti u Osijeku. U četvrtak se dogodila grozna ozljeda Danija Veige, čekamo rezultate s magnetske rezonance da vidimo hoće li morati ići na operaciju, ali za njega je sigurno sezona završila”,
  • NitkoBitan
    27.1k
    Tko je sad kriv za Pjacine probleme sa koljenom? Travnjak na Ruji ili? Ljudi moji mi ako ista damo za njega taj novac je bacen u vjetar, za slicne pare imamo Soticeka.

Zamislite tempo od 2 utakmice tjedno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.