• Filip 91
    927
    HNS donosi odluku, a ne klub...
  • Crni86
    4.6k
    pa sad cemo protiv slavena igrat tako nakon dva dana, tekma je u subotu.

Ne vidim bas neku razliku za nas kada ce u tim utakmica ionako prvotimci odmarati. Poznato je kako se podjelom pehara zatvara sezona kako su kolege i navele tako da je jedino logicno da cemo igrati u nedjelju u zadnjem terminu sto bi bilo dobro da bude najkasnije u 17:30.
  • Crusades1986
    13.4k
    Da, stvarno, tek sad skužio
  • Crni86
    4.6k
    malo iznenađujuće al realno za nas i bolje. Bitniji nam je kup u ovom trenu kada je liga rijesena.
  • NitkoBitan
    19.1k
    U subotu dobar dio ljudi u Zagrebu radi. Idealan termin bi bio u nedjelju u 5, al posto ce nasa tekma vjerojatno bit zadnja onda ce bit u 7. I bilo bi korektno od HRTa da prenosi proslavu naslova prvaka.
  • NKDZ86
    2k
    Bit će vrlo vjerojatno u nedjelju i navečer zbog vatrometa. Fućka mi se, doći ću direkt na posao sa slavlja
  • Dudu9
    886
    Pa Dinamova utakmica moze biti zadnja i u subotu, Hajduk moze u petak igrat svoju ionako oni nemaju utakmice kroz tjedan :lol:
  • serbus
    4.3k

Ništa od toga , petkom je Livaja na terminu padala.
  • Purgeri
    896
    Pa dakle idealno da u isto vrijeme bude njihova utakmica :wink:
  • Felip
    216
    Volio bih da na proslavi uz majice i prigodni koreo bude i dekor sa zastavicama ili šalovima tako da se cijeli stadion vizualno digne.

A za hajduke treba složiti neku bazu kao recimo štand s fritulama jer ipak dolaze zadnje kolo na volej
  • Nino Bule
    14.5k
    Zadnje kolo je rudes, a tovare treba malo izbacit iz glave, ne treba bit napacen ko oni
  • Bosskovitz
    12.7k
    Slazem se,subota bi bila bolja za proslavu po gradu i na tribinama.Vjerujem da ce ljudi iz kluba donijet pravu odluku!bluepower86

Ljudi u klubu ne donose odluku kada će se igrati, mogu samo apelirati na HNS i MaxSport. Siguran sam da neće biti subota jer igramo kup u srijedu, tako da ajmo držati fige da ovi prihvate što raniji termin u nedjelju, odnosno da nije baš u 19:00.

Realno, zar je bitan prijenos na HRT-u kada će utakmica biti besplatno na YouTubeumokoxax468

Zapravo je jako bitan. Finale kupa na HRT-u imalo bi gledanost vjerojatno u desecima puta veću od gledanosti putem YouTubea, što je uvijek dobro bolje za popularizaciju kluba i domaćeg nogometa. Prijenos na YT će upaliti par tisuća zagriženih fanova koji nisu na stadionu, prijenos na javnoj televiziji s nacionalnom frekvencijom bi bio najgledaniji program na TV-u.
  • BBBaranja
    2.6k

Vjerojatno ce to biti 19h bila to subota ili nedjelja,zbog vatrometa..to je moje misljenje
  • NitkoBitan
    19.1k
    Vatromet je najbitnija stvar na svijetu po kojoj se treba rihtat :chin:
  • Agramer86
    388
    Subota je meni kao i dosta ljudi radna tako da bi bolje riješenje bila nedjelja koja je meni također radna ali ne postoji taj šef koji bi me zadržao na poslu 26.5
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.