• austrijanac
    7.1k
    Koliko naši suci čine greške, toliko su naši treneri slabo educirani.
  • sport
    4.7k
    Vrlo jednostavno,disciplinska komisija odreže novčanu i kaznu zabrane vođenja ekipe s klupe za trenera pa ti komentiraj ono što je zabranjeno.Našim trenerima je najlakše napasti suce kako bi obranili sebe nakon poraza.
  • Droljo
    16.6k
    Nisam od zekića očekivao ono. Pa jel imaš oči zorane? Jel znaš razliku kad lopta ide prema autu ili prema golu? A i komentator ne zna pravila jer je mislio da je penal i crveni a da je bilo u 16 bio bi penal i žuti po pravilima. Crveni je zbog toga što je van 16 bilo...
  • badjibadara
    4.9k
    Pa jel imaš oči zorane?Droljo

Slusao sam izjavu Joe Simunica maloprije na radiju. Veli da je vidio da je lopta protiv Gorice bila metar u golu...
  • Jaro
    10.3k
    zabranjeno.Našim trenerima je najlakše napasti suce kako bi obranili sebe nakon porazasport

Standard prebacivsnje krivice. Tako su uvijek treneri keivci za lose poslozenu momcad - nikad onaj koji je slagao tu losu momcad ili onaj koji je doveo loseg trenera.
  • Paggini
    52k
    Ide Loksa, šarani na aparatima zbog penala hahahah. Ne znam jeste li upuceni, ali suci su dobili naputak da sude kontra Osijeka, za Loksu u toj borbi za 4. mjesto
  • Zagi
    9.9k
    Ljirim je najgori igrač lige.
  • SAS1987
    17.6k
    inače ne komentiram suđenje, ALIxavier

Inače ne komentiram suđenje, ali ja ne priznajem ovo suđenje :lol:
  • Mlađi referent
    12.9k
    Je li ima smiješniji klub od Osijeka na planeti zemlji

Ima skoro 10 godina kako im je mađarski kapital ušao u klub i ljudi danas beefaju s Lokomotivom oko europskog mjesta, još se stavljaju kao potlačena strana
  • San Lorenzo
    19.5k
    Čop spasio Čavlinu, dinamovski preokret Lokse, dravski tovari se još nisu oporavili od jučerašnjeg šamara, a novi ih već opalio po labrnji.
  • Paggini
    52k
    Bit ćemo četvrti ako nam dopuste!!!
  • NitkoBitan
    27.1k
    Mudrazija jucer slavi, danas igra :cool:

Ja mislio dosao na Maksimir jer je ozljeden il ima treci zuti.
  • don
    13.3k
    Istra 1-0.

Ekong strašna igračina.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Vise nije ni smjesno, sad je vec pre tuzno :rofl:
  • San Lorenzo
    19.5k
    Ako Dalić ikoga iz ovog hajduka pozove na Euro, onda je prvoklasni komad goveda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.