• bluemagic
    1.4k
    Po mom misljenju ako Nunez popravi zavrsnicu bit ce top napadac. Kretnje su mu jako dobre, brz, jak, skok... ima cak i dosta asistencija iako ponekad izgleda traljav. Ramosu stvarno nema pomoci i ne znam na koju foru je kostao 65 mil. €
  • Paggini
    101k
    Po mom misljenju ako Nunez popravi zavrsnicu bit ce top napadac. . — Petar86

Mislis ako popravi jedinu stvar koju treba radit haha? Onana bi mogao biti top golman ako popravi branjenje!
  • ElektricnaInfluencija
    366
    Onana bi mogao biti top golman ako popravi branjenje! — Paggini

Hahahhaahah, umirem :rofl:
  • Crusades
    26.1k
    Hummels doktorska tekma. Zapravo, obje.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    dao sam ti plus za Ramosa, tezak rezon za Darwina :lol: Ako si mislio reci da je kompletniji i/ili korisniji od Ramosa ok, ali napadac koji kosta 100 milja necega, a ima losu zavrsnicu..
  • bluemagic
    1.4k
    nije to bas tako. Benzema kad je dosao u Real nije imao zavrsnicu za lik, a s vremenom znamo kakav je postao. Nunez ima 17g, 12a u 49 utakmica, a promasi i boga i vraga. Gledam gotovo svaku utakmicu Liverpoola i uvjeren sam da ce Darwin vec iducu sezonu biti u top 3 strijelca.
  • Jaro
    13k
    ma Liverpool s Ninezom i bez Nuneza nije ista momcad ove sezone - samo stvarno promasuje nemoguce i to puno... pitanje je di ce on igrati sljedece godine...
  • Paggini
    101k

Ma jasno, ali to sto on promasuje je sramotno za lika koji je kostao toliko para. A hoce li se on razviti u killera, ne znam, ali ovo sto je dao ove sezone je nista u odnosu na koliko je kostao...
  • bluemagic
    1.4k
    to se slazem, nije isplatio pare i zasad taj posao izgleda kao pljacka. Unatoc svemu ne bih ga usporedio s Ramosom i vjerujem da ce biti top spica s malo iskustva.
  • Facke
    9.1k
    Nije bitne kulke je Nunez kostal. I on je same od krvi i mesa. Glava je jebena stvar i tu moras biti najvise spremen na te razine. A ak te nisi , ak pocnes prevec razmisljati pred golem onda imas problem. Mislim decko ima tek 24 lete, odigral je ovu sezone 52 tekme za Liverpool dal je za sad 18 gola i dodal k tomu jos 13 asistencije. A to vam je vec brojka ok 33 gola u 52 tekme de je on sudjeloval. Nije tak lose a?
  • Jos-Optimus
    13.8k
    Joj, ne znam baš da nije imao završnicu, nije imao iskustvo, a osim prve sezone nije igrao ni špicu...on je bio faktor X koji je Ronaldu omogućio da postane što je postao
  • Jaro
    13k
    Nije bitne kulke je Nunez kostal — Facke

A jbg, bitno je - nemres ista ocekivanja imati od nekog kog si platio 100 milja necega i nekog kog si doveo za 10 milja. OK, klubovi se ponasaju debilno pa sada daju takvu lovu za Dembelea, Nuneza, Antony,Felixa - jer se kockaju s klincima od jedne sezone u nogama (osim Antonya - MUTD je ocito htio najskuplji Spinner Widget ikad) i kockaju se na temelju agencijsko-novinarskog hypea o mladim igracima i prognoziraju zamjene za Ronaldo-Messi vladare nogometa.
    Kad se sjetim koliko "novih Maradona" je Barcelona kupila, promovirala dok nije izletio Messi...
  • Mali Zeus
    22.2k
    Po mom misljenju ako Nunez popravi zavrsnicu bit ce top napadac. Kretnje su mu jako dobre, brz, jak, skok... ima cak i dosta asistencija iako ponekad izgleda traljav. Ramosu stvarno nema pomoci i ne znam na koju foru je kostao 65 mil. € — Petar86

Nešto kao Špikić, da popravi završnicu bio bi top krilo.
  • marcio amoroso
    54.4k
    Ova liga prvaka je nikada čudnija. Jedan Dortmund sa Ryersonom, Canom, Fullkrugom u finalu. Ljudi su u nikad lošijoj Bundesligi sa smiješnim klubovima kao Heidenheim, Darmstadt itd. peti, a igraju finale lige prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.