• Zagi
    9.4k
    Samo želim da to ne bude sapunica koja traje cijeli prijelazni rok.
    Nek se odluči i iskoristi klauzulu ili ju makne.

To je jedino fer prema klubu.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Pa ako klub uspije u naumu da vrati Modrica nece htjet ic niko, dapace, moglo bi bit guzve na "ulazu".
  • Blueshadow86
    2.8k
    Niti će Modrić u Dinamo, niti će Petković van Dinama. :wink:
  • Facke
    5.5k
    Samer nek tracaju , nemaju pojma. Nemaju ni jednu jedinu pravu informaciju iz kluba. Niti jeden od njih.
    Bole da piseju o sveti blitvari s Splita. Te im bole ide. Nas same blatiju de stigneju.
  • Zagi
    9.4k
    Btw jel utakmica protiv Rijeke prvi puta da je Aki ušao, a da mu Petko nije predao kapetansku traku?
  • Sajla
    7.8k
    nije prvi put. sigurno nije preuzeo traku protiv Lokse i Varaždina, moguće da je i ranije bilo tako ali se ne sjećam 100%
  • Mali Zeus
    16.4k
    Niti će Modrić u Dinamo, niti će Petković van Dinama. :wink:Blueshadow86

Insider?
  • Blueshadow86
    2.8k
    :grimace: Ma nooo. Osjećaj.
  • Marley
    3.6k
    dijelim tvoj osjecaj sto se tice Petka :wink:
  • Boysica
    710
    Ja mislim da ja necu prezivjet taj dan , ako u opce ide i kad je bio van stroja meni je Petko topcina smeker frajer ... I kad mu nije islo uvjek sam ga gotivila i dizala u nebesa ...
    Sve dok klub ne objavi a ja ne vjerujem pogotovo ne dnovinarima , cvrsto vjerujem da ostaje.
    #petkoostani :starstruck:
  • Jurki
    16.4k
    Kakva je frka u vezi Petka?
    Zar ste svi zaboravili kaj je Maric rekel u vezi transfera? Nebitno dal ulaznih ili izlaznih.
    Za transfere na kojima se radi znaju samo dvije osobe iz kluba, a to su on i Zajec.
    Znaci sve kaj budu novinari napisali prije nego bu sluzbeno mozemo komotno smatrati lazima i novinarskim nabadanjima po tastaturi.
    Preslo je vreme kad je svaka šuša mogla doci do provjerenih i tocnih informacija. I tak treba gledati na stvari.
    Danasnji tekst u novinama je isti k ko da ja sad tu napisem da imam ekskluzivu i da Petko ide u Marseille nakon Eura.
  • Zagi
    9.4k
    Zabrinutost ne proizlazi iz tekstova kojekakvih laprdala već iz činjenice da ima turbo nisku klauzulu i sve ovisi o njemu.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Ako dode ponuda lige petice, nedavljenik, tesko da ce odbiti.

Sve ostalo imamo sanse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.