Koji dokaz? Jedino će se vidjeti kako ne uspijevaju bez Dinama? Prespor nogomet igraju u malim klubovima i Dinamo je ta stepenica koja im osigura pravu razinu. Prodavali sm oArsenal dok smo imali igrače za Arsenal, Baturina je takav. A baš da smo svake godine imali takve...i nismo. Uostalom, prodali smo Šutala u Ajax. Ti stvarno misliš da bi Beljo iz Dinama išao u Augsburg? Gubiš se, nemaju mi smisla tvoji komentari. — Jos-Optimus
Misliš da Belju neće pokupiti netko iz Bundeslige na ljeto? — Banana 2
U tom kontekstu, i Frigan i Beljo su argument na stranu da je s Dinamom lakše ostvarit željenu karijeru i transfer, jer ovo za njih nikako ne može bit uspješno odrađen prelazak na veću scenu. — Mlađi referent
a buraz ak nabrajaš Mora onda nabroji i Gvardiola. — mali M
Polako sa malim Matkovicem, on je do prije dvije sezone igrao u Marsoniji, prebrzo je preskocio nekoliko stepenica. I mali Biuk je izgledao brutalno prvu polusezonu. Polako. — DiddyGuela
taaaaako je.. Majer Beljo, same thing... Majer vrijednost 25mil, 5 golova i 5 asistencija (kao veznjak) otprilike 70-ak min po tekmi - očit znak rotacije, pokoja medalja sa repkom... dobro si mi argumentirao.. zadovoljan sam... — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.