• Ali
    2.2k

Da izgube, ali jedan jedini udarac u 90+ minuta i to Benhrau rekreativni sa 20+ metara mlako ravno u golmana...
    Raspad totalni
  • badjibadara
    3.7k
    Jbt magarad ima7 domaćih poraza ove sezone u 17 utakmica u splitu, odnosno 41,18%.

Nitko nije favorit protiv hajduka na poljudu! :lol:
    db-izbjeglica

Nisam sve provjerio, ali mislim da im je ovo rekord.

I to sve uz boga baluna, mr footballa, jude i perisice.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Nisam sve provjerio, ali mislim da im je ovo rekord.

I to sve uz boga baluna, mr footballa, jude i perisice.
    badjibadara

Istra, osijek, rijeka, lokomotiva, dinamo, osijek, varaždin.

Skalp nisu uzeli samo: gorica, slaven belupo, rudeš
  • rioda
    5.3k
    Sudac je valjda bio pod dojmom Poljuda, s obzirom da je okorjeli Hajdukovac...
  • badjibadara
    3.7k
    Istra, osijek, rijeka, lokomotiva, dinamo, osijek, varaždin.

Skalp nisu uzeli samo: gorica, slaven belupo, rudeš
    db-izbjeglica

Tvoja matematika stima, samo ne vidim da su nekada imali vise od sedam poraza doma.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    samo ne vidim da su nekada imali vise od sedam poraza doma.badjibadara

Mislim da nisu, 20/21 kad su završili peti su imali 6
  • badjibadara
    3.7k
    Mislim da nisu, 20/21 kad su završili peti su imali 6SjevernaStrana

Bili su u pravu. Ovo im je povijesna sezona.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Postoji li još matematička šansa ili?
  • Agramer86
    388
    budu oni već nekaj izmislili da se Rijeci i nama oduzme 10 bodova. To dole je neka zarazna bolest sa sve gorim simptomima
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Rijeci nema Gode, Radeljica i Hodze protiv Varazdina.

Ako ne dobiju, pobjedom protiv Osijeka osiguravamo naslov.
  • Krizy
    46.5k
    Slaven Belupo i Rudeš su dvije posljednje momčadi HNL-a.
    Ta dva kluba su jedina koja imaju više domaćih poraza od Hajduka ove sezone :rofl:
  • NORTE
    12.2k
    Gdje, gdje, gdje, gdje je Juda?

Nisu postojali protiv Dalićevog Varaždina, je li Dalić vidio novog igrača za Euro?
  • Ludovic IX
    7.4k
    Nije baš predobro odigrao polisezonu, ali vidovic na krilu koja nije njegova pozicija je više zasluzio euro od brekala. Što je on to napravio? Tri asista protiv rudesa????
  • Logistika
    1.3k
    U splitu totalni kolaps. Moufi pobrosao sve slike na insta vezane za hajduk i od kad je dosao u hajduk
  • Paggini
    26.1k
    Mislim da tovare trenutno najviše boli potpuna nebitnost. Nikome nije stalo dovoljno ni da ih rugamo i naslađujemo se, toliko su nebitni trenutno i to ih, siguran sam, najviše peče.

Prošli tjedan su preko svojih piskarala pokušavali stvoriti neki otužni mini hajp sa "rekorderom sezone" drekalom, ali i to se izniveliralo ovo kolo.

Otužna nakupina jadnika, zaslužili su apsolutno sve što im se trenutno događa, i još više od toga. Teror koji su provodili nad cijelim HNLom ovu sezonu se neće toliko brzo zaboraviti, a posljedice tog terora su išle i ići će isključivo njima na štetu.

Toliko sam sretan trenutno da ni zrno emocija više neću potrošiti na te jadnike, nek se kupaju u tom kontejneru govana koje su sami israli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.