• Crni86
    15k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/bundesliga/odluka-je-pala-bjelica-odlazi-iz-uniona-predsjednistvo-kluba-izgubilo-strpljenje-15456171

Igra li se sudbina sa nama? Svaka cast Jakiru, ali i ako osvoji prvenstvo, ja ga jednostavno ne vidim kao predvodnika europskog i goropadnog dinama kakavog zelim gledat u buducnosti. Ako je Neno u stanju se vratit onakav kakav je i otisao, mogao bi biti nas Sir Alex. Makar znam da je to dosta nerealno.
  • don
    15.7k
    iskreno Bjelicu kao trenera obozavam.. ali valjda znate da trenutni trener neće ići ako osvoji duplu krunu, tim više zbog toga kakva bi poruka bila poslana budućim trenerima koji i nisu toliko upućeni u situaciju da smo dali otkaz treneru koji je uzeo dvostruku krunu.
  • Crni86
    15k
    zato sam i napisao da je nerealno. Ali isto tako dinamo zasluzuje samo izvrsnost, a ne prosjecnost i to je poruka koju ce primit ostali treneri, ako Jakir ode.
    Minimalan cilj dinamovog trenera mora biti osvajanje titule, i ne vidim razlog da mi sad moramo bit zajvalni jakiru jer nas je do toga doveo. Zadnjih 20 godina smo prvaci, valjda tezimo boljem. Isto tako porazi od Slavije,Balkanija,Lokse, Paok (upravo neki od tih poraza mogu nas kostat ak budemo prvaci da ne idemo direkt u play off ako Kopenhagen postane prvak) su po meni nedopustivi i znak su da smo vratili klub jedno 2 stepenice u nazad a tu jako puno vrhnja na glavi ima upravo trener. Ako se novo vodstvo i odluci za novog trenera nakon duple krune ne vidim razloga za dramu jer oni ce smositi odgovornost za tu odluku bila ona na kraju dobra ili losa (makar isto vjerujem kao i ti da se to nece dogoditi), ali isto tak zamislite sada da uz cijelu ovu atmosferu se vrati trener koji je i u modernijem dobu potaknuo povratak navijaca i rezultata na dinamovu scenu.
  • DiddyGuela
    4.2k
    Bjelica ocito nije klasa od trenera. S obzirom na period kod nas, ocekivao sam daleko jacu karijeru danas. Naravno da bi on i dalje kod nas bio space shuttle ali prema dosada prikazanom kroz karijeru ne bi me zacudilo da ode u neki slabiji klub, npr. hajduk ili tako nesta. Njemu je Dinamo ocito bio vrhunac karijere, sve se savrseno poslozilo. Kako god, volio bi ga vidjeti kod nas iako sam ocekivao da ce on do danas voditi klub u PL.
  • Captain America
    20.4k
    Nisam nikako fan reciklaže trenera. Neno ima iza sebe zabrinjavajuć track record zadnje sezone u Osijeku pa Trabzonspora i sada Uniona u 20 mjeseci.

Navijače lovi nostalgija zbog one Nenine ekipe u Dinamu i nadaju se ponovnom proživljavanju tih emocija. Realnost je da je Neno dosad surađivao s Theom, Perićem, Akijem i Kuleom u Dinamu i Mišićem u Speziji. Nema više Livija, Dilavera, Stojkea, Leovca, Danija, More, Ivanušeca, Gojaka, Orše i vjv Petka.

Dogodila nam se čudesna generacija i prekrasne 2 godine, ali nogomet je već previše puta pokazao da treneri-povratnici ne polučuju isti uspjeh kao u prvom mandatu. Bolje da Nenino vrijeme ostane svima u ovakvom sjećanju nego da ga ukaljamo s vjerojatno dosta slabijim mandatom, a nogometni navijači su već dovoljno puta pokazali da im se nije problem okrenuti protiv voljenog trenera ako stvari ne idu po planu.
  • SAS1987
    18.6k
    Neno ima iza sebe zabrinjavajuć track record zadnje sezone u OsijekuCaptain America

U poslednjoj sezoni je bilo svašta ali generalno gledano je Osijek podigao do nivoja da su nam bili ozbiljni konkurent za naslov prvaka.
  • rioda
    10.2k
    Iako je imao odlične rezultate kod nas i vjerojatno je najbolji domaći trener koji nam je dostupan, ja ipak nisam za njegov povratak. Ako tražimo igrače koji nam osim kvalitetom odgovaraju i karakterom, onda tako treba biti i s trenerom. On je svojeglav, često u nekakvim sukobima i jednostavno mi se to ne gleda više oko Dinama.
  • Captain America
    20.4k
    U poslednjoj sezoni je bilo svašta ali generalno gledano je Osijek podigao do nivoja da su nam bili ozbiljni konkurent za naslov prvaka.SAS1987

Definitivno je rezultatski digao klub. Problem je ono što se događalo van terena. Takav cirkus nam ovdje ne treba.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Vratio bih Bjelicu u jednom dahu.
    Trener koji je izgradio takav pobjednički mentalitet da si ljut zbog poraza protiv Manchester Cityja, trener koji bi mušice i qurcobolju određenih igrača rješio slanjem na tribinu.
    Ugovor 1+1, sportskog direktora iznad sebe ima, idealna situacija.
  • plavi72
    1.7k
    Gospon "korporacija" nema mjesta jer ovaj naš uzima duplu krunu (akoBogda)i "jaše" dalje.
  • Krizy
    61.1k
    Jakirović ne jaše.
    Jakirović preživljava.
  • BBB Mataa998
    2.7k

Kako onda za gospodina “bit ce Dinamo k*rac sampion” ima mjesta. To je dost veca uvreda. Nas fanatizam oko Dinama ostaviti sa strane kada se donose poslovne odluke koje mogu rezultirati ogromnim kako uspjehom tako i neuspjehom
  • mali M
    8.6k
    U poslednjoj sezoni je bilo svašta ali generalno gledano je Osijek podigao do nivoja da su nam bili ozbiljni konkurent za naslov prvaka.SAS1987

Da ovo mi je baš ogroman misterij. Osijek je pod njim konkurirao za trofeje al mu se stalno govori da je tamo napravio loš rezultat. Osijek koji se bez njega bori za 4 mjesto sa Loksom... Ljudi baš imaju pamćenje ko čovječe ribice.

Bjelica ocito nije klasa od trenera. S obzirom na period kod nas, ocekivao sam daleko jacu karijeru danasDiddyGuela

Aha, ti si očekivao da će sa Osijekom i Union Berlinom osvojiti naslove i po tome zaključuješ da nije neki trener? Nemožeš staviti trenera u prosječni klub i očekivati debelo iznad prosječne rezultate inače nevalja. Pogle Mourinha u Tottenhamu. Pa čak i u Romi. A sad ga stavi u donji dom Bundeslige i očekuj trofeje. Ajda malo i pamet uključit u raspravu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.