• don
    15.7k
    IMG-7615.jpg
  • Paggini
    68.7k
    A mislim, to je najvjerojatniji ishod, nakon čega će se umiroviti u dresu Reala, okupan pljeskom Bernabeua
  • Keyser Soze
    16k
    Modrić je egoist, ajmo reći. Svake sezone ide nova priča da želi produžit ugovor i uvijek to napravi, mislim da mu je u njegovoj glavi vraćanje u Dinamo ispod časti.
  • Droljo
    20.8k

Ak je tak nek si ga pljuga. Ni ne treba nam.
  • mali M
    8.6k
    baš šteta. može postat dio jedne velike priče za povijest, a izgleda da će ego prevagnuti... al dobro...
  • jedan u nizu
    15.3k
    Odmah su vam lade potonule nakon jednog naslova.
    Ja sam siguran da jos nije odluceno i da su ovo samo nagadanja. Pogotovo jer je jucer startao u El classicu i bio kapetan. Naravno da ce novinari odmah pisati o ostanku\odlasku.

Sto vrijeme vise tece i sto vise vidim nasu kampanju, sve sam blizi tome da vjerujem da ce se stvarno vratiti.
  • Droljo
    20.8k

Ak je tak, neka dođe!
  • NitkoBitan
    31.3k
    Krivio bih ga da ode u SA ili Ameriku umjesto u Dinamo, ali sa sportske i igracke strane ne mogu ga krivit ako odabere ostanak u Realu umjesto povratka u Dinamo. Budite realni ljudi.

Ako osvoji LP ove sezone postaje igrac sa najvise osvojenih LP u povijesti uz Carvajala, a da ne govorim o mnogim drugim rekordima koje bi srusio ostankom u Realu i iduce sezone. On to kao igrac zasluzuje.
  • Paggini
    68.7k
    Krivio bih ga da ode u SA ili Ameriku umjesto u Dinamo, ali sa sportske i igracke strane ne mogu ga krivit ako odabere ostanak u Realu umjesto povratka u Dinamo. Budite realni ljudi.NitkoBitan

Točno ovo. Mi malo precjenjujemo njegove emocije prema Dinamu, Real je njegov klub i mislim da mu je želja tamo ostati i nakon umirovljenja na bilo koji način. Dolazak u Dinamo bi bio lijepa priča, apsolviralo bi ga velikog dijela grijeha iz prošlosti i sigurno diglo Dinamo na nikad više razine među klincima i igračima, ali to je trenutno stvarno udaljeno. Od Luke nismo dobili nijedan signal da uopće razmišlja o tome, nažalost.
  • Tom Hanks
    4k
    Andric je veći Dinamovac od njega,vas heroj se ni ne sjeća Dinama
  • Captain America
    20.4k
    Luka je jučer igrao ovdje:

Reforma-del-estadio-Santiago-Bernab-u-05-3.jpg

A Lukini potencijalno budući suigrači ovdje:

Stadion-Kranjceviceva-air.jpg

Nemamo mu što zamjeriti ako odluči ostati u najmoćnijem klubu na svijetu (još kad dođe Mbappe) čiji je kapetan i nadam se najtrofejniji igrač u povijesti. Meni je bilo bizarno vidjeti Perišića na Kušek Apašu, a ista stvar bi vrijedila i za Luku.

Veličanstvena stvar za Dinamo bi bila odluka da dođe kući, ali budimo realni da je to i dalje na dugom štapu. Ne nadajte se previše jer bi mogli biti razočarani zbog nečega što nije toliko realno.
  • Droljo
    20.8k
    Mi malo precjenjujemo njegove emocije prema Dinamu, Real je njegov klubPaggini
    Meni je to suludo!
  • DrawTube
    7.1k
    Dobro je netko rekao , krivim ga samo ako umjesto u Dinamo ode u Arabiju ili Ameriku.

Čovjek je proveo 56% cijele nogometne karijere u Realu. U Dinamu je ak maknemo posudbe proveo manje od 17% karijere.

Naravno da je mokri san da dođe kod nas ali potpuno shvaćam ak karijeru želi završiti na punom Bernabeu. Po mogućnosti u sezoni gdje Real osvaja titulu i na stadionu je cjelodnevni program proslave titule i oproštaja Modrića
  • Mr Anderson
    13.9k
    Nek ostane u Realu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.