• Orc123
    14.2k
    njima je to pola proracuna vjerojatno....da se ispregovarati puno toga....
  • Peškaman
    8.4k
    Živo me zanima u kojem pravcu se ide za odabir partner kluba,slovenska prva,bih prva ili druga hnl.
  • scooniepenn
    6k

Je li ili nije bio za Svece je bespredmetno razgovarati kad u onom kaosu tamo nije dobio niti 2-3 utakmice da nešto pokaže. U startu sam bio uvjeren da je to najgluplji mogući potez jer je za Southampton bilo potpuno jasno da će izletiti iz Premiershipa.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    to si u pravu da je bezpredmetno razgovarati o tome. Jer on nakon nema kluba veceg od dinama bas tamo ode. U biti sve sto je orsa odigrao bolognje u Dinamu. Nije on ni u rijeci bio nista . Znaci jednostavno je imao ekipu i sistema koji mu je odgovarao u Dinamu. Ja ga nebi u Dinamu sad isto sto nisam ni pjacu ,a ni Brekala. Nikog kome je Dinamo zadnja opcija. Ali Orsa je dao Dinamu i nama svima uspomene i ja ga zbog toga volim i nikad necu zaboraviti. Zbog tih sezona u plavom dresu ononstonje pravio je hall of fame zauvijek.
  • scooniepenn
    6k
    Ja nisam sto se tice Orse i povratka toliko iskljuciv, jer smatram ako je zdrav da je za nas ogromno pojacanje s obzirom da moze igrati i lijevo krilo i drugu spicu bez ikakvih problema. Da je napravio idiotariju i forsirao otici u najgluplje moguce okruzenj, jer je eto rijec o Premiershipu, apsolutno je, ali ako se ne bi placala odsteta za mene je dobrodosao. Ova ozljeda mu je prakticki prva u karijeri i u tom smislu je manji rizik od Pjace, a sto se tice Brekala on mi ne moze stati u istu recenicu niti s jednim od njih dvojice.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Ne vidim da je objavljeno negdje na zoni

https://hochi.news/articles/20240427-OHT1T51047.html

Japanci pišu da Takuro želi ostati i da se pregovara o produženju posudbe
  • Orc123
    14.2k
    najbolja opcija...dat mu jos jednu godinu pa ce se vidjeti....
  • Efes Pilsen
    14.2k
    I izgleda u zadnje vrijeme kao da zeli ostat, bas se trga u oba smjera. Burno je proslavio.i uspjesan klizeci.. Nismo mi jos vidjeli sve od njega :grin:
  • Crni86
    18.3k
    i sad prenijeli nasi mediji taj clanak. Pohvala novom vodstvu sto informacije ne cure van kao prije.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    realno gledajući nisu niti u prošlom zimskom ili ljetnom prijelaznom roku informacije "curile" s naše strane, više je to bilo prepisivanje naših medija od kolega iz inozemstva. Sjetite se, za RPG-a su prvi Francuzi objavili, za Kaneka i Ogiwaru su Japanci pa naši prepisali kao da su oni to doznali svojim vezama u klubu. Za Bernauera su isto Francuzi prvi objavili i sve je bilo gotovo u 2 dana kao i s Gabrielom. Legendarni Koffi Kouao također je prvi put povezivan s Dinamom u francuskim medijima. Tako da i u sljedećem prijelaznom roku nema straha za temu "Transferi" jer će svakako "curiti" informacije, ali ne mora značiti da će to biti propust s Dinamove strane.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Bakrar se baš proslavlja u SAD-u, ali promašajima

Za milimetar smo izbjegli još jednog Hoxhu
  • Orc123
    14.2k
    bome su se svi proslavili, pogotovo Frigan i Beljo s obzirom kolko su kostali...ne zaostaju ni Vipotnik, Satriano....jos od svih njih najbolji fojam mi ostavio Satriano....igra u klubu i kojem ne moze bas napredovati ali ide 100 na sat kad sam ga gledao .....ne znam tko od njih ima najbolju statistiku opcenito.....
  • Mlađi referent
    14.9k

Doslovno, nisam ostale ni pratio, sad sam upalio vidit.. onaj Khaoui isto teški debakl :rofl:

Bome, sreća pa je toliko transfera propalo
  • Krizy
    64.4k
    ne znam tko od njih ima najbolju statistiku opcenito.....Orc123

Od svih koji su se spominjali s nama?

Joel Pohjanpalo uvjerljivo najbolji.
    21 pogodak i 4 asistencije u Serie B i Kupu.
    Dvije sezone u nizu prvi strijelac Serie B.
  • Droljo
    23.5k
    sreća pa je toliko transfera propaloMlađi referent
    Kolegu orca će šlagirat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.