2017., bili smo rekordi UEFE s 99 utakmica u pretkolima LP, danas ne znam kako stojimo. — Mlađi referent
U tim godinama se stvarao dinamo — Mlađi referent
2016/2017 smo u skupini LP u rubrici zabijeni golovi imali veliku NULU. Godinu iza toga smo ispali od usranog Skenderbeua.
Odigrati 99 utakmica u kvalama i nije neki uspjeh za klub renomea Dinama. — Jurki
U tim godinama je glavata spodoba stvarala svoje bogatstvo, trpala sebi eure u dzep i bjesomucno krala iz kluba. Jebalo se njemu za uspjehe Dinama. Svake ali bas svake kvalifikacije je rasprodal sve zivo i mrtvo. — Jurki
Nažalost period pod Mamićem ćemo uvijek zbog njega gledati subjektivno. — bongo
Nažalost period pod Mamićem ćemo uvijek zbog njega gledati subjektivno. — bongo
Odreći se 15 godina svog kluba radi idiota u upravi je dno — Mlađi referent
Slazem se sa dosta stvari Banana 2osim recimo Mišica i pozicije def veznog. Po meni svaka taktika pocinje i zavrsava na toj poziciji,i krucijalna je. Uz sve postovanje prema Misicu ,velika vecina i ovdje ga simpatizira, tako i ja zbog njegovoj ljudskih osobina , odnosa prema dresu, i ponasanje uopce. Ali on je Kao igrac limitiran ,jednostavno se to vidjelo u jakim europskim utakmicama . Krivac za vecinu golova,katastrofa protiv aeka,paoka. Spor, na presingu ne postoji. Za hnl dobar kad imamo posjed,protivnika povucem i on moze rolat lijevo desno. Šut uzas , Ali ako pogledamo stvari objektivno,za njega je selahi Maradona . I bio bi nam upgrade.cak i Šunja ,voljelo ga ili ne — Kujtim Shalla
Selahi nije igrač za Dinamo. On nema tu plejmejkersku crtu koju Dinamov zadnji vezni mora imati. — Banana 2
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.