prvi dres u pravilu nema neke varijacije i pogreške svih ovih godina, standardno dobri neovisno od koga su.
drugi dres nek je bijeli, dosta mi je ovih ACAB (all colors are beautiful) kombinacija :cool:
europski dres ukinut.
treći dres bi stavio na odabir navijača - ponudio 3-5 varijanti od proizvođača pa nek ljudi biraju. — Kwedi
Zanimljivo mi tu već mjesecima razglabamo o toj nebulozi neigranja u prvom dresu na ozbiljnim euro utakmicama, a evidentno je jedini razlog marketing tj. prodaja dresova. — deda
Al Umbro danas dobro radi, puno bolje nego prije. Drze Schalke, Werder, Nurberg, PSV, pa i neke klubove 'preko bare' i nekoliko reprezentacija. Prije su se tesko micali od engleske reprezentacije, sad imaju i par premijerligasa, a njihov bijeli dres West Hama meni je top, mozda i najljepsi dres ove sezone. Jednostavan, a savrsen. — Infinity
Inace, rado bih vidio neku retro verziju, malo tamniji dres i umjesto grba malo d — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.