Unistio je karijeru Šutalu, iskaljuje se na Ogiwari i Vidovicu, a na jadnog Ljubicica su vec svi zaboravili.
Usporava razvoj vrbancica samo zato da bi veteran ademi mogao dobiti svojih 10 minuta slave na terenu.
Ne smijemo zaboraviti što je sve radio nevisticu, perkovicu, kaneku i bernaoeru. — cibona
Znaš ono kako Luka, Kova i Broz igraju za repku? Jesi gledao kad Tribinu pa čuo njihove kritike da se Luka, Kova i Broz previše uvlače jedni drugima u krilo? Ja želim da upravo to radimo, da smanjimo distance i kombiniramo intuitivno te da to bude i značajnije nego što je za repku kod Dalića, da više igrača u tome sudjeluje. — Banana 2
Postoji velika razlika u "mi smo po forumu zazivali dva napadača pola godine" i u tome da netko tko je trener Dinama gurne dva napadača u derbiju na Poljudu. Velika razlika koja se naziva odgovornost. Odgovornost u kojoj si zapravo šef stručnog stožera Dinama, prvaka Hrvatske, a mi tu možemo udarat po tastaturi i ispoljavati vlastite zamisli do beskraja. — Tongo Doumbia
Osobno volim igru posjeda, ali ova tri vrhunska veznjaka istovremeno u ekipi su najbolji recept za zaspati za vrijeme utakmice. — Mali dioničar
ovjek promijeni sustav, izgledamo bolje, stvaramo prilike, zabijamo golove, ali ne! problem je što to nije napravio prije. — Mali Zeus
Pa još gore bi bilo da nije napravio uopće — Mali Zeus
Argument da je nesto napravio bolje ikad nego ikad, ne stoji. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.