Ne postoji trener koji će ti u ovom udovoljiti bez brzog centralnog stopera, dobrog u zraku. Znaš to i sam i zato se zalažeš za kupnju takvog profila kao prioritet na ljeto.Velim, jedino što ja od Jakira u sljedećoj sezoni želim vidjeti su manje distance između igrača sa boljom popunjesti sredine terena. — Banana 2
Koliko god bio voljen, Livaković je vjerojatno najpodcjenjeniji igrač prošle ere.Ps - govorimo o kojekakvom odlicnom nizu za nas, a u svakoj utakmici smo bili zreli primiti par komada da nam na golu nije bilo nevistica, kojeg je jakirović mjesecima šikanirao zbog poluveterana koji vise nije niti na klupi, vec je na tribinama. — cibona
Možemo se pitati je li Jakir kapacitet za to — Banana 2
Želim emergentne rombove, kombinacije i smanjene distance. Više driblinga, pass and move kombincija i slično. — Banana 2
sa fokusom na dinamičnu manipulaciju suparnikom odnosno eksploataciju emergentnih prostora kroz tehničku superiornost. — Banana 2
Jakir mora biti bivsi na kraju sezone. Nema druge opcije, u protivnom cemo samo odgadati neodgodivo. — cibona
Za ovaj način, treba otpisat bar 9 igrača iz Dinama, od kojih barem 3 standardnih trenutno. Barem. — austrijanac
Jasno je da imaš više teorijskog (ne znam, valjda i praktičnog) nogometnog znanja od (nas) laika, ali daj ga malo uprosti. ;) — Neki tip
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.