• nkdz
    949
    Dragim mojim dinamovcima ovdje i posvuda želim Sretan Božić, i vašim obiteljima također :)

i hvala vam na ovom forumu :)
  • reziser
    7k
    Poklon mog djeteta meni... e9xiea4pn6cd0k0y.jpg
    Moje dijete :heart:
  • Kwedi
    3.9k
    Sretan Božić!
  • Mr Blue
    4k
    Sretan Božić Dinamovci!! :strong:
  • markoli
    1.8k
    Sretan Božić zonaši!
  • Neki tip
    21.3k
    Sretan Božić svima!
  • Danijel
    11
    Sretan Božić svima
  • reziser
    7k
    Svim dinamovcima, zonašima i njihovim obiteljima želim sretnu Novu godinu i neka nam bude još bolja i uspješnija nego ova.

Prvenstveno vam želim zdravlje a ostalo po vašim željama...

Pazite danas koliko pijete i nemojte poslije sjedati za volan.

Voli vas režek :heart:
  • marcio amoroso
    39.1k
    Ekipa sretna vam nova godina :up: :strong:
  • deda
    34.6k
    Dečki, sve najbolje u ime Zone Dinamo. Sretna vam svima Nova 2020. godina!
  • Dino
    3.1k
    Dragi prijatelji, navijaci Dinama, nadam se da ce vam nova 2020. godina biti sretna i uspjesna uz obilje zdravlja, srece i ljubavi naravno :cool:
  • Majki2111
    3.7k
    Ekipa baš sam sa bakom pričo o porjeklu, meni su s obje strane, mama, tata i njihovi roditelji svi rođeni živjeli radili i pokojni djedovi umrli u ZG. Još nisam upoznao nekog s ovim stablom. Ima li sličnih ovdje? :smile:
  • Dino
    3.1k
    Eh nazalost, ja se mogu pohvalit samo s jednom takvom stranom, mamini su kak bi kumerle reko “iz Zagreba svi jos od sedmog stoljeca” dok je tata druga prica...
  • Neki tip
    21.3k
    Zakaj nažalost? Nije to ni za kakav poseban ni ponos ni sram. Ak je tata dobar, kao tata i čovjek, zbilja je nebitno jel iz Zagreba od stoljeća sedmog ili nikako.
    Moj, recimo, jest. Iz Zagreba "od stoljeća sedmog", kao i dobar (i otac i čovjek), samo kaj ne mislim da to ima ikakve veze sa Zagrebom.
    Ma koliko ja svoj grad volio i volio svoj zivot u njemu.
  • Dino
    3.1k
    Naravno, slažem se. No danas su rijetki koji se mogu tak nečim pohvalit kao npr moja mama, tvoj tata itd.
    Moj je skroz na mjestu ko čovjek i otac fala Bogu, na kraju krajeva da nije njega sumnjam da bi navijal za Dinamo, ipak su najčešće očevi ti koji nas poguraju u tom nekakvom smjeru. Iako on nije tak neki vatreni navijač u kojeg sam ja eto zrasel, dal mi je taj neki poguranac, a onda mama nastavila dril kad je vidla da tu ima nekog "potencijala" budući da su njezini svi teški Dinamovci, od mog pradede pa nadalje.
    Al kak velis, najbitnije je voljet svoj grad, svoj zivot u njemu ma otkud bio, onda nemas nikakvih frustracija nit osjećaš bilo kaj loše prema drugima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.