• Mali Zeus
    17.4k
    govnari iz hns-a imaju dvostruki kriterij, da smo ovo napravili mi zabranili bi nam dolazak na maksimir na jednu citavu sezonudinamozivivjecno

Ne pretjeruj.
  • Banana 2
    472
    Salu na stranu.. sad mozda to i izgleda ko ok ekipa na papiru.. al je upitno kak stoje s financijama (za koje mislim da su u totalnom qurtzu) koga budu sve primorani prodati da pokriju rupe.Jurki

Dobra stvar za njih je što su im dva igrača sa najvišom preprodajnom vrijednosti ujedno i dva igrača koja će relativno lako nadomjestiti.
  • Bosna86
    12.1k
    Oni su sad u losoj formi, ali po meni imaju ekipu koja ima sanse izboriti grupe. U play offu ce igrati lutriju, ali doci do play offa mogu i tad je sve moguce.Infinity

Prijatelju, zaboravljaš ključnu stvar, to je Hajduk
  • Paggini
    52k
    Ode i Nikoličius. Tko će sad dovoditi stare izraubane igrače eh...
  • mali M
    7.6k
    iskreno banankas nisam siguran na koga točno misliš al oni su bez Sigura, Sahitija i Puktaša u žešćoj banani.
  • Petar86
    1.3k
    Jos da potjeraju par senatora i krenu s "nasom dicom" i napravili su puni krug.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    ocekivao sam ovaj potez jer nebi bilo smisla da su svi otisli, a da je on jedini ostao. U svakom slucaju cekaju ih teske godine i neka im kada su se nama rugali prije samo par mjeseci.
  • Zagi
    9.9k
    Mislim da je to neminovnost.
    Ne trebaju ti fin izvještaji da se vidi gdje su.
    Ako Šola i ostala medijska vojska uskoro krene sa narativom da se prilika treba davati generaciji koja je bila u finalu juniorske LP, znaš koliko je sati.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Tribaju vratiti Štimca.
  • Banana 2
    472
    Mislim da im Sigur i Puki nisu krucijalni. Pukštasa bih i ja na njihovom mjestu prodao i zamijenio tečnijom desetkom koja može bolje vezati linije. Na zadnjem veznom imaju i Žapera koji će se vratiti, a Sigur nije igrač od tolike prevage.
  • Captain America
    20.4k
    Na Imbexu piše da je Nikolič podnio ostavku, a ističe mu ugovor na kraju sezone :rofl: She didn't dump me, I dumped her.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Jebo vas Puki.
  • Droljo
    16.6k
    Deru reset potpuni slično kao i mi. Većina ovod im prognozira raspad al ne kužim zašto. Možda im dođu sposobniji ljudi i skrpaju neku ekipu na kosturu ove (Perišić, Livaja, Melnjak, stoperi itd). Naravno da nama ne mogu niš jer ovisimo samo o sebi i kako bumo mi složili roster. Igrat će se nova sezona i u europi uz dozu sreće mogu dogurati do grupa. Ne treba njima puno. Dobar trener, dva tri igrača uz minimalnu prodaju i imaju solidnu ekipu. Za prvenstvo, ponavljam, sve ovisi o nama.
  • superhik
    12k
    Rekla bi Azra: Bankrot, mama
  • Mlađi referent
    12.9k
    Otišla im i neka žena kaj vodi Hajduk Digital, opaki reset na svim poljima

Slažem se s @Droljo, očekujem ih pored svega ovog opet konkurentne iduće sezone, mislim, koliko toliko. Ne vjerujem baš da ide povratak u 2013. ili 2020., jer ima tu mesa u ekipi. Sve drugo ovisi samo o nama, kako ćemo odradit ljeto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.