• mniokl
    289
    Ja sam davno pisao da je lukšin modus operandi-drž vodu dok majstori odu.Svakome sa dva grama mozga je jasno da su u ogromnim dugovima.Imaju predobru ekipu da bi bila jeftina a prihodi su im smiješni!
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Reci koliki je, da znamo kad izađe izvještaj jesi li u pravu ili samo glumiš da imaš insider informacijePurger

Naravno da takve stvari neću iznositi... I nekidan sam ti nabacio to kako nije sve u izvještaju... Znaš kako se kaže "i na plotu piše pi..." Sigurno u životu nemam pametnijeg posla nego po forumima glumiti...

Ako nisi navijač Hajduka, trol ili Lukša Jakobušić osobno, onda si jednostavno produkt utjecaja njihovog PR-a i silovanja medijskog prostora (ako se dobro sjećam jučer si odmah tu zalijepio članak kako je "Hajduk financijski stabilan" :lol: ) o svemogućem Jakobušiću, debelom bogu nogometa Livaji, pojačanjima Mr. Footballa koja vrijede zlata, unaprijed osvojenoj tituli i ostalim budalaštinama kojima godinama uspješno mažu oči kako vlastitim tako i navijačima ostalih klubova... i jedino zbog takvih to iznosim...

Njihov najveći uspjeh je naše neimanje sportskog direktora i naši unutarnji problemi pa im je zamirisalo više nego inače... Tolike igračine s tolikim primanjima 7 kola do kraja na -10... :lol: :lol:
  • Purger
    360
    Naravno da takve stvari neću iznositiSjevernaStrana

Sve jasno

nije sve u izvještajuSjevernaStrana

Ok
  • deda
    39.6k
    Strpite se dečki još malo pa će godišnji izvještaji. Onda možete u detalje.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Evo neću više, neki ne mogu ili ne žele shvatit... samo jedno pitanje imam za Purgera... Nekidan sam u gradu vidio Lamborghinija, par minuta nakon prošao je Ferrari, a za njim i Bentley... sve to ispred tek izgrađene zgrade na top lokaciji... Sva tri auta bih zaista volio imati kao i stan u toj zgradi, no nesposoban sam povećati vlastitu zaradu i mogućnosti da budem vlasnik istih... Kako se zove financijski model Lukše Jakobušića po kojem ja mogu postati vlasnik istih?
  • The Undertaker
    8.5k
    Mene isto zanima na koji način možeš zadužiti klub a da to nije prikazano u fin. izvještaju. Pri tome mislim na neke značajne cifre a ne neki sitniš. Može i načelan odgovor.
  • Purger
    360
    Kako se zove financijski model Lukše Jakobušića po kojem ja mogu postati vlasnik istih?SjevernaStrana

Prosvijetli me
  • Paggini
    63.7k

Ostavio sam, osim Jarniju, i kolegijalni prst gore Vuliću, Toplaku i Stipiću, zlu ne trebalo
  • superhik
    12k
    Mene isto zanima na koji način možeš zadužiti klub a da to nije prikazano u fin. izvještajuThe Undertaker

Nemoj me držati za riječ, ali bilo je nešto priče da osoba da pozajmicu pravnom subjektu ili osobi koja je povezana s klubom pa ova to donira klubu pa se to vodi kao donacija, a zapravo je dug.
  • bbb medimurje
    4.3k
    Bas ce kek koji s slovenijom ima euro pred vratima biti novi trener
    Ajde molim vas
  • The Undertaker
    8.5k
    Donacija ne može biti dug. A i vidio bi se prihod pod stavkom donacije.

Jedino što meni pada napamet, a to bi trebao potvrditi neki računovođa, je da tvrtka izda zadužnice ili bankovne garancije kao jamstvo plaćanja za neke privatne "pozajmice" trećih lica prema igračima. Te zadužnice se ne "vide" u fin. izvješću niti računovodstvo mora znati za njih.
    Drugi način je neevidentiranje ugovora koji opterećuju prihode iz budućih razdoblja.
    Ne kažem da je bilo tako, samo nagađam.
  • Ivan0302
    996
    https://www.facebook.com/share/P3bmqL7dFprGrFee/?mibextid=xfxF2i
    Kako mi ga je žao samo. :tuzno:
    Edit: Dolazak Brekala na Poljud ispada kao velika greška.
    Kako dobar naslov
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube