• don
    9.7k
    sluzbeno nije dok sam klub ne objavi ali Dalmatinski Portal je stavio tako da vise-manje je sluzbeno.
  • Marley
    2.6k
    ja se nikako ne slazem s ovim njegovim isforsiranim povratkom, iako mogu razumjeti.
    (Imamo i mi Petka koji bi vjerojatno jednako postupio u takvoj situaciji, jer tu ocito prevagne srce, a ne razum).

Ali da dovodis u pitanje Perisicevu klasu, to fakat ne mogu vjerovat? Na temelju toga jer je u ovo sitno sto je odigrao, izbjegavao duele i nije brz? Pa normalno da nije i nece biti na 100% jos dosta vremena. Ali i takav je miljama daleko iznad vecine.
  • GaijiZG
    2k
    Doli stvarno raspad sistema. Kojeg li će sad HDZovca nać.
  • Maki2
    749
    Smijenili najsposobnijeg predsjednika u zadnjih 20 godina. Ceka ih dioba 3. I 4. mjesta. E svasta...
  • San Lorenzo
    18.4k
    Nisu li oni trebali imati izbore uskoro, čemu smjenjivanje na ovaj način?

Kako god, gušt brale, petogodišnji plan se razbio u tri tjedna zahvaljujući Mudražiji, 2x nama i Rijeci sinoć.
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    Bravo za NO Hajduka, hvala im. Nije ovaj bio nesto posebno al boljeg nece imat
  • The Undertaker
    6.5k
    Nisu ga smjenili samo tako. Ovo je nešto gadno puklo jer bi inače bio sporazumni raskid ugovora ili (časna) ostavka. Pretpostavljam da su financije u pitanju.
  • GaijiZG
    2k

Izbori nemaju veze s predsjednikom. Na izborima biraju NO koji bira predsjednika.

Prosječno na izborima im sudjeluje do 4000 ljudi, toliko o 100 iljada članova i demokraciji hehe.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Natrag u kružni tok :lol: Mijenjaju tek toliko da zamjene, bolje rješenje od njega sumnjam da imaju.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Prosječno na izborima im sudjeluje do 4000 ljudi, toliko o 100 iljada članova i demokraciji hehe.GaijiZG

A mi na prvim izborima - oko 50 posto izlaznosti.
  • NB86
    15.4k
    Novoj privremenoj predsjednici je dosad djelokrug bio prodavanje magle i odnosi s ovcama, savrsena za vodit seljacku radnu zadrugu hajduk
  • Mali Zeus
    15.1k
    E kvragu, da mi je sad pročitati malo telesport, a ne mogu jer se više nemre preko anonimnog prozora.

Kak se sve raspalo od VAR afere, pa ovo je za film snimiti.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Koji gušt je ovo sve skupa :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.