• Captain America
    20.4k
    Pašalić :rofl:

U svlačionici su me malo zajebavali da je to bila korizma i post, ali evo napokon je to završilo.
  • rioda
    8.7k
    Ma bit će im sklisko i u Puli i Varaždinu. Nemaju više neku igru prema naprijed, provlače se. Istra će biti nabrijana, mogu im uzeti bod
  • NitkoBitan
    27.1k
    Od duple krune do "samo" 3. mjesta u prvenstvu. Pa to su uglavnom "osvajali" i svih ovih godina :rofl: :rofl:

Atomski Hajduk eksplodirao i izvrsio samoubojstvo.
  • hardek
    4.6k
    Učinilo mi se da s Varaždinom igraju doma, u svakom slučaju dobro je što imaju dosta gostovanja za odradit.

Moje neko mišljenje je da kada kiksaju jednom, kiksat će još jednom tako to uglavnom bude kada ekipe uđu u neke lude serije sa pobjedama i neprimljenim golovima, onda odma nakon jednog kiksa ide drugi. Samo se treba desit taj jedan kiks. Sad mi već izgledaju dosta ispuhano u odnosu na prije par kola
  • GaijiZG
    2k
    Ma trebamo bit zahvalni Lukši kaj je dal otkaz i Dambrauskasu i Leki, a magu iz Zmijavaca daje 9 života.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Tri strana suca, 0-0-3, gol razlika 0-3.
    Živio puštač var snimki!
  • Brusa
    3.4k
    Pustite druge.... Mi smo dinamo! Hajduk smo izbacili iz kupa, dobili u prvenstvu s čime su u biti oni otpali, sad je na redu rijeka. Dobiti ih i u prvenstvu i u kupu, neka vide tko je dinamo! Pustite kalkulacije i nadanja... Sve je na nama
  • jedan u nizu
    13.6k
    Svi bi mi potpisali da ako mi ne osvojimo titulu, da to bude Rijeka, a ne žgadija.

Pricuvni plan B je osiguran,

Idemo sada po taj plan A!!
  • Jurki
    17.4k
    Vezano na Rijeku i moguce kikseve.. mogla bi ih Istra sjebat na Drosini.. los teren.. velike brojke.. onaj Filet mi se dopal.. budu napaljeni.. svi preduvjeti za kiks su tu.
  • dzis
    1.1k
    Jel moguce da je karlogan izjavio da su imali sansu preko Ristovskog? hahah

Motaj gablove..ovaj je izgubljen,covjek nezna imena svojih igraca
  • ljmaric
    57
    nije ni htio odgovarati na pitanje kako s Osijekom iduću, već kaže da se treba sjesti s predsjednikom i vidjeti kako dalje. Dakle, noga
  • Navijač Dinama
    10k
    južina u dalmatinskoj zagori, nije čoviku za zamirit. :halo:
  • Zagreb1992
    2.4k

A upisao si već 3 boda protiv Gorice ? Tako nas je koštala utakmice protiv Lokomotive i možda bude ta utakmica naslov nam uzela
  • GaijiZG
    2k
    Karoglan nakon tekme dao kriptičan odgovor, moguće da odlazi.
    Shodno tome htio bih iskoristiti ovaj trenutak da se zahvalim Mislavu na ovoj polusezoni, na svim djelima i nedjelima, veliko ti hvala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.