• GaijiZG
    1.7k
    Karoglan nakon tekme dao kriptičan odgovor, moguće da odlazi.
    Shodno tome htio bih iskoristiti ovaj trenutak da se zahvalim Mislavu na ovoj polusezoni, na svim djelima i nedjelima, veliko ti hvala.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Za titulu će vjerojatno trebati dobiti Rijeku na Rujevici i s tim nemam problem jer ako se to dogodi onda će to biti apsolutno zasluženo.

Ne smije se zaboraviti da smo de facto osigurali kvalifikacije za EL, a imamo i solidne šanse da tamo uđemo direktno.
  • Jurki
    12.5k
    vjerujem da bumo odigrali ovu zadnju dionicu na nivou.
    I ne zelim uopce razmisljati na negativan nacin.
    Nema Europe, moci ce se ekipa pripremati za 1 utakmicu tjedno.
    Kadar imamo dovoljno dobar da uzmemo titulu i vjerujem da bu tak na kraju.
  • Paggini
    26k
    Kad se sjetim tjedna kad smo nakon cijelih priprema, dovođenja pojačanja, nabrijavanja i svega bili popišani od Lokse nasred Maksimira, Brekalo dva dana kasnije ode u JNK, oni u potpunom deliriju docekuju s prvog mjesta rijeku i još povedu početkom tekme.

Povraćalo mi se u tim trenucima. Ali bome Bog zna za sveto ime to i uvijek se to vrati u ekvilibrij. Što bi se reklo - a sad adio...

Sad se obračunati s ovim partizanovim fan clubom.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    images?q=tbn:ANd9GcRSLZTb32dvB-7ByEpT5e9B4tTx4bIUR2_lIN8d7wY9fw&s

Ovo je bilo nakon prvog kola HNL-a 21.7. nek se ne zaboravi!
  • jedan u nizu
    9.2k
    inace ako niste znali.

Samo Hajduk puni stadione u Hrvatskoj. Cak i one tribine koje broje 412 sjedalica !

EznGa9u.png
  • Droljo
    8.9k

Ebem ti sunce 5 puta sam stisnuo play :yikes:
  • Zagreb1992
    1.8k
    Pa koliko ja znam taj drugi dio nikad nije pun ? Ili se ne pušta taj dio u prdaju ili je neš drugo u pitanju
  • jedan u nizu
    9.2k
    Pa koliko ja znam taj drugi dio nikad nije pun ? Ili se ne pušta taj dio u prdaju ili je neš drugo u pitanjuZagreb1992

9hnweIZ.png
  • Purger
    360
    Kad se sjetim tjedna kad smo nakon cijelih priprema, dovođenja pojačanja, nabrijavanja i svega bili popišani od Lokse nasred Maksimira, Brekalo dva dana kasnije ode u JNK, oni u potpunom deliriju docekuju s prvog mjesta rijeku i još povedu početkom tekme.

Povraćalo mi se u tim trenucima
    Paggini

Meni je do nedavno cijela ova sezona takva. Od onog petkovićevog penala do sad.

Kao da smo imali do tog penala normalan život, a nakon tog penala da je počela neka noćna mora koja nije htjela prestati.

Ali onda smo prošlu subotu konačno stavili fritule u fritezu, a Riječani ih sad počeli peći.

Bit će spremne za 25.5.
  • Zagreb1992
    1.8k

moja greška onda ..pobrkao sam iskreno da se to nije niti puštalo u prodaju neki put haha
  • Kepec
    6.5k
    Hajduk je, vjerovali ili ne, samo na sedam bodova zaostatka. Zašto samo?

"Hajduk jest izgubio dvije utakmice koje nije smio izgubiti i Rijeka mu je daleko, ali već za tjedan dana može mu biti puno bliže, na dohvat ruke"
    Kepec

Je li sad na samo 10 bodova zaostatka ili kako?
    Pitam za frenda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.