• Keyser Soze
    21.3k
    Za titulu će vjerojatno trebati dobiti Rijeku na Rujevici i s tim nemam problem jer ako se to dogodi onda će to biti apsolutno zasluženo.

Ne smije se zaboraviti da smo de facto osigurali kvalifikacije za EL, a imamo i solidne šanse da tamo uđemo direktno.
  • Jurki
    27.9k
    vjerujem da bumo odigrali ovu zadnju dionicu na nivou.
    I ne zelim uopce razmisljati na negativan nacin.
    Nema Europe, moci ce se ekipa pripremati za 1 utakmicu tjedno.
    Kadar imamo dovoljno dobar da uzmemo titulu i vjerujem da bu tak na kraju.
  • Paggini
    101k
    Kad se sjetim tjedna kad smo nakon cijelih priprema, dovođenja pojačanja, nabrijavanja i svega bili popišani od Lokse nasred Maksimira, Brekalo dva dana kasnije ode u JNK, oni u potpunom deliriju docekuju s prvog mjesta rijeku i još povedu početkom tekme.

Povraćalo mi se u tim trenucima. Ali bome Bog zna za sveto ime to i uvijek se to vrati u ekvilibrij. Što bi se reklo - a sad adio...

Sad se obračunati s ovim partizanovim fan clubom.
  • BBB Sibenik
    6.7k
    images?q=tbn:ANd9GcRSLZTb32dvB-7ByEpT5e9B4tTx4bIUR2_lIN8d7wY9fw&s

Ovo je bilo nakon prvog kola HNL-a 21.7. nek se ne zaboravi!
  • jedan u nizu
    20.2k
    inace ako niste znali.

Samo Hajduk puni stadione u Hrvatskoj. Cak i one tribine koje broje 412 sjedalica !

EznGa9u.png
  • Droljo
    32.4k

Ebem ti sunce 5 puta sam stisnuo play :yikes:
  • Zagreb1992
    3.9k
    Pa koliko ja znam taj drugi dio nikad nije pun ? Ili se ne pušta taj dio u prdaju ili je neš drugo u pitanju
  • jedan u nizu
    20.2k
    Pa koliko ja znam taj drugi dio nikad nije pun ? Ili se ne pušta taj dio u prdaju ili je neš drugo u pitanju — Zagreb1992

9hnweIZ.png
  • Purger
    360
    Kad se sjetim tjedna kad smo nakon cijelih priprema, dovođenja pojačanja, nabrijavanja i svega bili popišani od Lokse nasred Maksimira, Brekalo dva dana kasnije ode u JNK, oni u potpunom deliriju docekuju s prvog mjesta rijeku i još povedu početkom tekme.

Povraćalo mi se u tim trenucima
    — Paggini

Meni je do nedavno cijela ova sezona takva. Od onog petkovićevog penala do sad.

Kao da smo imali do tog penala normalan život, a nakon tog penala da je počela neka noćna mora koja nije htjela prestati.

Ali onda smo prošlu subotu konačno stavili fritule u fritezu, a Riječani ih sad počeli peći.

Bit će spremne za 25.5.
  • Zagreb1992
    3.9k

moja greška onda ..pobrkao sam iskreno da se to nije niti puštalo u prodaju neki put haha
  • Kepec
    10.2k
    Hajduk je, vjerovali ili ne, samo na sedam bodova zaostatka. Zašto samo?

"Hajduk jest izgubio dvije utakmice koje nije smio izgubiti i Rijeka mu je daleko, ali već za tjedan dana može mu biti puno bliže, na dohvat ruke"
    — Kepec

Je li sad na samo 10 bodova zaostatka ili kako?
    Pitam za frenda.
  • veselko tenžera
    8.9k
    Večeras je u ropotarnicu povijesti i službeno otišao jedan trogodišnji projekt. Nošen gorčinom skoro 20 godina bez prvenstva i promašenim pokušajima raznih mekušaca na mjestu predsjednika kluba krenulo se s gosparom spremnim na ozbiljan rizik.
    Ovaj je zaigrao na kartu jednog čovjeka, lika koji je 2 godine nosio klub na leđima. Strašan PR, konstantan pritisak za suce, selektiranje bolje i skuplje ekipe nego u godinama prije i naši interni problemi su ih doveli dotle da pomisle da imaju šansu.
    Nakon onoga u kupu i ovoga večeras prgava familija je na izdisaju. Prst će biti uperen u razne likove. Po meni, klub su natovarili na leđa nezrelom čovjeku. Jako dobar igrač, ali nezrela osoba kojoj se pustilo previše i to dolazi na naplatu. Na nimalo ugodan način, s puno upitnika kako dalje i vjerojatno sa skorim bijegom kadrova koji su doveli klub u ovu točku. Poetska pravda je da su pali pod stranim sucima, na 3 utakmice na kojima se suce nije ni zapazilo.
    Ne znam što vi planirate, moja jedina briga je kako nabaviti veeeelike kokice i s guštom gledati kako propadaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet