• NitkoBitan
    19.1k
    Cekamo pametnjakovice koji su za Rijeku da Hajduk ispadne iz utrke za naslov. Inace je velika razlika izmedu 1% i 3%. A bome i ovih 12% izgleda zastrasujuce :rofl:
  • Majki2111
    3.4k
    ELO prikaz na twitteru. Football meets data. Sve statistički i grafike za HNL uz objašnjenja. Uglavnom, Ako cjepidlačimo u par posto. Treba navijati za Hajduk.

Ovo su ELO simulacije.
  • Mlađi referent
    12.3k

Ja sam očekivao da smo s X na nekakvih 60%, a s dvojkom na 55%, jer sam mislio da je Hajduk aktivniji još malo od ovog ako dobije, jedinicu sam dobro prognozirao.

U svakom slučaju, dobro je da imamo točne kalkulacije
  • reziser
    6.9k
    Do ovog uletanja u teren Ivosevic je bio najveci huligan i primitivac u SplituNitkoBitan

on je i kaznjen zbog napada na nekoga...ako se ne varam, isao je na neke terapije, i savjetovano mu je da se makne od medija...
    i on sad pametuje
    zbilja su dolje ispranog mozga
    ali..izbori su tu...a njemu visi stolac
  • Majki2111
    3.4k
    Ma meni sama logika govori bez brojki. Ako dobijemo Istru mi smo drugi i ciljamo na prvo mjesto. Sve što može ugroziti onog prvog je dobro za nas. Dakle Hajduk, kako god okreneš.
  • rob ljubavi
    872
    Ne vidim kako hajduk u ovom kriminalnom nizu sa trenerom kriminalcem i bez zdravog golmana, mogu izvuci i barem x na rujevici
  • Mlađi referent
    12.3k

Ali ovaj swing od +- 15% je zapravo ogroman u ovoj fazi sezone. Nama je zapravo baš važno da Rijeka to ne dobije
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ne vidim kako hajduk u ovom kriminalnom nizu sa trenerom kriminalcem i bez zdravog golmana, mogu izvuci i barem x na rujevicirob ljubavi

Ja isto tako mislim. Rijeka će ih napast visoko i već će na poluvremenu bit 2/3:0 za njih. Tako su rješavali sve ekipe na Rujevici. Visoki pressing, a u obrani sigurni sa Labrovićem koji je u odličnoj formi.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ne vidim kakorob ljubavi

Slucajno, kao i vecinu derbija u kojima izvuku pozitivan rezultat
  • bongo
    844

Pa nego tko je kriv nego Dinamo koji je htio pobijediti? :lol:
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    nema tih novaca koji bi me potaknuli da navijam za ove koji mrze sve kaj ima veze sa Zagrebom,Dinamom i plavom bojom, a opcenito mrze sve sto je nase ukljucujuci i reprezentaciju.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ma kakvo navijanje, oni su nam trenutno potencijalne korisne budale. Navijamo svi za Dinamo i gazimo preko mrtvih za naslov prvaka, ne biramo sredstva.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Pa nego tko je kriv nego Dinamo koji je htio pobijediti? :lol:bongo

kriv je dinamo sto je uopce htio odigrati susret pred rasprodanim stadionom.
    Trebali su se zahvaliti, ne izaci na teren i da se pise 3-0 za Hajduk
  • Petar86
    932
    Navija se za rezultat, ne za hajduk. Razlika je.
  • NORTE
    12.2k
    iz udruge je naš hajduk. Lik počeo priču kako su oni revoltirani dugogodišnjem ponašanjem HNSa pa je zato izbio incident.Kojim ponašanjem? To kaj vam HNS želi već 3 godine smjestit titulu al se tolko nesposobni da niste uspjeli osvojit ni jednom uz pomoć HNsa i sudaca. Ne samo to nego su otjerali te iste sudce jer nisu dovoljno krali za njih pa su dobili stranciNoel
    Ovo je sjajno.

Normalni ljudi im se mogu samo smijat i upirat prstom.

Jednom su im "dobri prijatelji" iz Rijeke digli poruku:
    "Mater nam se trudi, zato nismo tovari, nego pravi ljudi".

Njiove matere i svekrve vrište na Baturinu kad izvodi korner.
    Prvo im je vrijeđat Purgere, a ako stignu onda i navijat za svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.