• Majki2111
    4k
    ELO prikaz na twitteru. Football meets data. Sve statistički i grafike za HNL uz objašnjenja. Uglavnom, Ako cjepidlačimo u par posto. Treba navijati za Hajduk.

Ovo su ELO simulacije.
  • Mlađi referent
    12.8k

Ja sam očekivao da smo s X na nekakvih 60%, a s dvojkom na 55%, jer sam mislio da je Hajduk aktivniji još malo od ovog ako dobije, jedinicu sam dobro prognozirao.

U svakom slučaju, dobro je da imamo točne kalkulacije
  • reziser
    7.5k
    Do ovog uletanja u teren Ivosevic je bio najveci huligan i primitivac u SplituNitkoBitan

on je i kaznjen zbog napada na nekoga...ako se ne varam, isao je na neke terapije, i savjetovano mu je da se makne od medija...
    i on sad pametuje
    zbilja su dolje ispranog mozga
    ali..izbori su tu...a njemu visi stolac
  • Majki2111
    4k
    Ma meni sama logika govori bez brojki. Ako dobijemo Istru mi smo drugi i ciljamo na prvo mjesto. Sve što može ugroziti onog prvog je dobro za nas. Dakle Hajduk, kako god okreneš.
  • rob ljubavi
    982
    Ne vidim kako hajduk u ovom kriminalnom nizu sa trenerom kriminalcem i bez zdravog golmana, mogu izvuci i barem x na rujevici
  • Mlađi referent
    12.8k

Ali ovaj swing od +- 15% je zapravo ogroman u ovoj fazi sezone. Nama je zapravo baš važno da Rijeka to ne dobije
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Ne vidim kako hajduk u ovom kriminalnom nizu sa trenerom kriminalcem i bez zdravog golmana, mogu izvuci i barem x na rujevicirob ljubavi

Ja isto tako mislim. Rijeka će ih napast visoko i već će na poluvremenu bit 2/3:0 za njih. Tako su rješavali sve ekipe na Rujevici. Visoki pressing, a u obrani sigurni sa Labrovićem koji je u odličnoj formi.
  • NB86
    16.8k
    Ne vidim kakorob ljubavi

Slucajno, kao i vecinu derbija u kojima izvuku pozitivan rezultat
  • bongo
    1.1k

Pa nego tko je kriv nego Dinamo koji je htio pobijediti? :lol:
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    nema tih novaca koji bi me potaknuli da navijam za ove koji mrze sve kaj ima veze sa Zagrebom,Dinamom i plavom bojom, a opcenito mrze sve sto je nase ukljucujuci i reprezentaciju.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ma kakvo navijanje, oni su nam trenutno potencijalne korisne budale. Navijamo svi za Dinamo i gazimo preko mrtvih za naslov prvaka, ne biramo sredstva.
  • jedan u nizu
    13.6k
    Pa nego tko je kriv nego Dinamo koji je htio pobijediti? :lol:bongo

kriv je dinamo sto je uopce htio odigrati susret pred rasprodanim stadionom.
    Trebali su se zahvaliti, ne izaci na teren i da se pise 3-0 za Hajduk
  • Petar86
    1.3k
    Navija se za rezultat, ne za hajduk. Razlika je.
  • NORTE
    16.1k
    iz udruge je naš hajduk. Lik počeo priču kako su oni revoltirani dugogodišnjem ponašanjem HNSa pa je zato izbio incident.Kojim ponašanjem? To kaj vam HNS želi već 3 godine smjestit titulu al se tolko nesposobni da niste uspjeli osvojit ni jednom uz pomoć HNsa i sudaca. Ne samo to nego su otjerali te iste sudce jer nisu dovoljno krali za njih pa su dobili stranciNoel
    Ovo je sjajno.

Normalni ljudi im se mogu samo smijat i upirat prstom.

Jednom su im "dobri prijatelji" iz Rijeke digli poruku:
    "Mater nam se trudi, zato nismo tovari, nego pravi ljudi".

Njiove matere i svekrve vrište na Baturinu kad izvodi korner.
    Prvo im je vrijeđat Purgere, a ako stignu onda i navijat za svoje.
  • kibic
    1.2k
    Al mislim, svi znamo da među ušima propuh imaju. Jel se možemo prestat čudit takvim izjavama?

Ziher sam da je puno forumaša, pogotovo onih kaj su purgeri pa ih se proziva da se drže olfa "hoh", jednom od poznanika il frendova čuli izjave tipa: "zg=bg", "Zagreb je uništil gospodarstvo u Dalmaciji" il kaj got slično. Mislim, naleti čovjek na svakakve debile koji konobare po kafićima pa si zemu dozvolu za svakaj komentirat jer im je neko utuvil u bulju da "nema purgera i nitko ne navija za Dinamo". Naslušal sam se svakakvih huncutarija i doslovno nemaš kaj za reć jer ponavljaju sve ko papagaji kaj neki tam na društvenim mrežama komentira. Ko i taj njihov dogradonačelnik, kog bi za tu izjavu trebali prozvat novinari za huškanje i potpaljivanje na nasilje, al njima je bitnije Sopića proglasit mizoginim, jer on ipak dira u kolege, iako nikajne dira neg se vidi da im fale Mamićevi ispadi.

Odavno se zna da su mediji lijevo orjentirani, novinari još više, pa je normalno da bu stali u obranu tom lučkom mentalitetu jer je to "takav mentalitet, ne razumiš ti". HNS reagira s ovakvom kaznom jer je prijenos na YouTubeu bil besplatan i međunarodni suci su došli. To je blamaža par exelance, nagrđuje ti TV proizvod koji ti je gledala cijela dijaspora, ma i cijeli nogometni svijet zainteresiran u HNL. A ogroman je interes u Europi za HNL i hrvatske klubove.

Ajmo se koncentrirati na našu sezonu, privest ju kraju uspješno, vidit kaj Odjel za članstvo sprema. Jako sam zainteresiran za to jer je Globan u tome, i žulja me jer čekam neku veću akciju učlanjivanja na valu izbora i Zekine pobjede. Novosti o radu novod v.d. sportskog direktora me zanimaju, Rogov oporavak, kalkulacije o novom treneru, ne ti neki lučki krepili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.