Mi smo tu di jesmo, odnijeli smo veliku pobjedu ove godine Dinamovim Proljećem i sve pozitivno što će se dogoditi do kraja sezone je bonus — Gražvydas Mikulėnas
Aj prestanite srat, dobio je dva puta u 4 dana najvećeg rivala u gostima. Ako osvoji duplu krunu, naravno da će ostati. — Mr Anderson
od kuda znaš? naravno da ne znaš već bubaš. Svaki put ista priča nakon utakmica, kako vam se samo da? Što ako sada Rijeka uzme duplu krunu? onda se svi povuku u svoje rupe i ne javljaju se. Dajte budite realni i prestanite biti ego triperi čim uhvatite 5 minuta slave. Čovjek je više puta dokazao da nije trener za Dinama, Amen. Ovo likovanje na zoni je dno dna, osjećam susramlje. — Gražvydas Mikulėnas
Stvorio se problem na zoni a to je da imamo dva tabora, jedan je team jakir i njegove rakete a drugi šimićevi igrači odnosno pojačanja. Pretjerano pljuvanje ili hvalisanje istih stvara nerealnu sliku i netrpeljivost među kolegama i osobno mi je žao jer sam sudjelovao u istome. Ajmo svi skupa do kraja sezone stisnuti zube i dati maksimalno od sebe što možemo a to je podrška posjetom kad igra Dinamo. — Gražvydas Mikulėnas
Aj prestanite srat — Mr Anderson
Podrška Sergeju, povedi nas u berbu bodova i popišaj se po hejterima. — Mr Anderson
Kad zavrsi sezona nek ljudi koji su zaduženi za to sjednu i sagledaju sve sto se događalo u mandatu trenera.Ako neko misli da je bilo dobro,bojim se da je taj u teškoj zabludi. — Praskaton
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.