Ne kažem ja da zato jer mamić ima dva oka, pa sada si ja moram iskopati jedno oko samo da ne budem kao mamić — masacusec
za njih neće vrijediti da je Hajduk formalno prestao postojati 1941. jednako kao i Gradjanski 1945. — Bosskovitz
Oni to predstavljaju tako da je klub "stao s radom", ali je i dalje postojao. Sad, koliko je to istina, ne znam. — Keyser Soze
Iluzija je misliti da će dolaskom, napokon dobrih i ispravnih ljudi u klub, sve biti zaboravljeno preko noći. — mlinchica
Svakako bih voljela jednog dana čuti i službeni klupski stav prema čitavoj povijesti kluba, uključujući i devedesete. — mlinchica
I pod imenom Hašk-Građanski i kao NK Croatia ( Hašk, Gradjanski, Dinamo ) su zapravo dokaz da se istinski ponovno vratio duh Gradjanskog i kao takav živio je cijelo desetljeće sa klubom tih 90ih godina — BluePhone67
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.