• NB86
    16.8k

I livaja out za srijedu, navodno 2-3 tjedna.
  • Petar86
    1.3k
    Hajduk se moze izbaciti iz ozbiljnije racunice za prvenstvo, sad treba rijesiti malo tezeg konkurenta.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Mi smo na dva boda od Rijeke.

Ako imamo isti broj bodova na kraju, mi smo prvaci!.

Ocekujem njihov kiks u zadnjem kolu protiv Osijeka. I nasa pobjeda doma protiv Rudesa i slavimo naslov.

Naravno uz uvjet da ne izgubimo protiv Rijeke.

Bit ce jako zanimljivo, ali mislim da smo cak mi u prednosti jer njima dolazi Hajduk koji bi mogao nakon kupa i nase nove pobjede smjenit trenera i to bi izazvalo pozitivan sok i da uzmu bod Rijeci.

Zamisli situaciju da nam Hajduk pomogne uzet naslov!
  • Mihaljević
    13k
    Zamisli situaciju da nam Hajduk pomogne uzet naslovdinamo u srcu

Ovu tekmu smo im mogli pustiti i tako Rijeci osigurat Europu ispred Hajduka, ali smo ih pobjedili, dobro se dobrim vraća :wink:
  • NitkoBitan
    27.1k
    "Meni dica ne viruju (10 i 8 godina) da je Hajduk nekad bija prvak. Mora san im guglati da ih uvjerim."

Hahahahah... laku noc.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Hajduk je sam sebi pucao u nogu kada je maknuo Leku pod kojim su igrači trenirali ka pasi i kada su zbog nezadovoljnog Livaje doveli Markanovog prijatelja Karoglana na klupu. Pod Lekom su utakmice dobivali na fizikalije, discipliniranu obranu i Livaju koji uvijek skuha nešto naprijed. 1-0 i bok. Leko je baš kao i Tramezzani izvlačio maksimum od te ekipe.

Bez Leke više nisu fizički superiorni nikome u ligi. U redu, danas su nakon 15 dana reprezentativne stanke napunili baterije i izdržali 90 minute u jakom ritmu ali nema šanse da povežu par takvih utakmica i već u srijedu očekujem da će se osjetiti njihov blagi fizički pad. Dovoljno je pogledati i slike Livaje kako je izgledao (i igrao) pod Lekom a kako izgleda i igra sad da bi se vidjelo kako lošije treniraju pod Karoglanom. Broj ozljeda isto nešto govori.

Livaja je najveća snaga ali i najveća boljka ovog Hajduka. On je Hajduk a ekipe koje se baziraju na jednom igraču najčešće ne osvajaju prvenstva. Ako se njemu ne trpe jaki treninzi i ustajanje u 8 ujutro on će maknuti trenera i dovesti svog frenda pod kojim ne treba ni dolaziti na trening ako je ''ružno vrime''. Odluka da putuju u Češku na team building 3 dana prije utakmice sa Dinamom je suluda, ja bih samo zbog toga dao otkaz treneru. Na team building se može otići i u Brnaze, ne treba se putovati tisuću kilometara u Prag.
  • Lihtmašinac
    509
    (...) čega se mi bojimo točno? Koga?

Sergeja Jakirovića i njegovog stručnog stožera
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Od početka sezone govorim da je magarad tu gdje je već nekoliko sezona, malo su se podigli u odnosu na svoj standard, ali njihova realnost je osvajanje oko 65% bodova, možda malo preko. U određenom periodu se svemir može posložiti tako da skoče iznad tog prosjeka, ali stvari se brzo izniveliraju i vrate tamo gdje im je mjesto. Taj učinak jednostavno nije dovoljan za osvojiti prvenstvo...

Problem je što su oni kolektivno poprilično euforični i imaju hrpu kompleksa pa ih ponese taj mali period u kojem ostvare rezultate iznad očekivanja. Kad padnu u period slabijih rezultata opet pretjeruju i pretjerano očajavaju i tako u krug...
  • jedan u nizu
    13.6k
    Kako sada bole one utakmice sa Lokomotivom poslije zimske stanke ....

Kada izbacimo ove jadnike iz kupa u srijedu, ocekujem raspad sistema na ljeto. Odlazak Jakobusica i mr footballa, odlazak Livaje, financijski slom, naplatu duga Bogdanovica itd itd. Slj godine ne moraju ni nastupiti u prvenstvu
  • NORTE
    16.2k
    Stvar je vrlo jednostavna.
    Ni ovaj "jaki" Hajduk nema šanse kad sude strani suci koje ne mogu zastrašivati.

Po meni dinamo bi u slučajevima kad Hns-ovi suci ubuduće opet krenu gurati Hajduka trebao službeno i javno zatražiti strane suce u derbijima na Poljudu.

Inače, par zonaša je napisalo da ako ih izbacimo iz kupa njima sljedi veliki raspad i sl.
    Ne slažem se s time, oni će nam od ljeta opet bit konkurenti, ali dinamo će i dalje ovisit sam o sebi.

Hajduk ima širinu, ali ako ispadnu iz kupa za očekivat je da na ljeto ostaju bez Jude Brekala, Laszla, Mikanovića i Odjidje.
  • Jurki
    17.4k
    Inače, par zonaša je napisalo da ako ih izbacimo iz kupa njima sljedi veliki raspad i sl.
    Ne slažem se s time, oni će nam od ljeta opet bit konkurenti, ali dinamo će i dalje ovisit sam o sebi
    NORTE

Od ljeta oni moraju poceti vracati dugove. Imaju vec par sezona zaredom minus u kasici prasici, Bogdanovic bu sigurno trazio naplatu bjanko zaduznica, upitno je kome su jos sve duzni.
    Imaju svlacionicu punu gerijatrije koja je na bolesno visokim ugovorima.
    Ne znam di budu i kak sklepali pare za sljedecu sezonu. U Europi budu ispali prije Velike Gospe, prodat mogu jedino Pukstasa i Sigura..
    Pitanje je kak i di se Luksa ugradio u transfere.
    80:20 da im slijede jos teze godine nego kaj je bilo proteklih 20.
    Oni vec 3-4 sezone voze u crvenom.
  • Jaro
    10.3k
    Treba ih rijesit u kupu pa osim ulaska u finale kod njoh stvorit jos veci kaos, izbit im sansu osvajanja trofeja i pretkola EL sljedece sezone. Tamo je bolje poslati Rijeku jer oni imaju neke sanse provuc se do skupine, ako nis, onda KL...
  • immerwieder
    1.5k
    jučer hrpa prerezanih godišnjih za loksu
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    kad se sjetim koliko ih je trazilo godisnje za kranjcu u 9. mjesecu :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.