Inace za mene je to G potreba dokazivanja nekome necega, apsolutno nepotrebno. — NitkoBitan
Ja vam kazem da se "G" neće nikad maknuti iz imena. :cool: — deda
Ako već idemo u tom smjeru, a ne volim to jer me stvarno nije briga kako se drugi klubovi zovu, onda je puno logičnije G kao elegantna poveznica s Građanskim, koji je nesretno ugašen da bi se odmah ponovno rodio kao Dinamo, nego H koje je dodano nakon što smo dobili našu državu. Da se razumijemo, H u prefiksu hrvatskog kluba u BiH itekako ima smisla. H u prefiksu kluba u državi gdje su svi klubovi hrvatski, puno manje. No kako sam napisao na početku to je stvar tih klubova, ne pada mi pamet određivati im što je ispravno ili nije. — xavier
Tako misliš iz razloga što slušaš one čija briga ne bi trebala biti naziv našeg kluba. Tvojom logikom nema potrebe ni da se zovemo Dinamo...jer kome trebamo dokazivati da smo Dinamo... — xavier
Da ne govorim o klubovima koji imaju H, a prije su imali J. :snicker: — Mali Zeus
I za kraj, Gradjanski je ime kluba bio, ne prefiks našeg imena, tako da je i to bespotrebno i nepotrebno. — NKDZ86
Ja svoj stav za razliku od nekih necu mijenjat do kraja zivota po ovom pitanju. — NitkoBitan
gradanski kao i radnicki moze stavit svaki klub u svoj prefiks. Nama je Gradanski bilo ime. — NitkoBitan
Nogometni klub Gradanski Dinamo, kaj kazete :chin: — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.