Sparta Prag čini mi se. — deda
Takvo je bilo i objašnjenje za PUMIN 2. dres,žuti sa tankim crnim crtama.Ja sam negdje svojevremeno čitao da je žuta u to vrijeme bila prepoznatljiva boja Zagreba. Tramvaji su u Zagrebu, baš negdje od osnivanja Građanskog, 1911. ili 1910. godine, bili žuti. Takvi su bili sve do cca sredine 20ih. Pročelja brojnih zgrada su bila žuta, "glumeći" zlatnu. — Neki tip
Drugu verziju,koju sam čuo,za taj dres je da su na nekoj južnoameričkoj turneji,50ih ili 60ih godina 20. st.,igrači Dinama kupili nečije dresove koji su bili žuto-crni te čak i odigrali i par tekmi u njima. — Robi T
Ja jedino za crvenu boju mogu reći da je bivši grb Grada Zagreba bio crvene boje i kao takav je vidljiv na crkvi Svetog Marka. — BluePhone67
Prošli put smo tamo bez pravog razloga igrali u rozim dresovima i izgubili. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.