Sa ovim načinom gdje imaš članove/navijače u vlasničkoj strukturi stadiona sa makar 0,001% zvuči fora za pohvalit se na pivi :) — Gražvydas Mikulėnas
Ako bismo translatirali rezultate ankete na članstvo od trenutnih 24.000 članova (da, jasno mi je da imamo i maloljetne članove) distribucija prikupljenih sredstava bi bila kako slijedi;
51% po 200 EUR ukupno 2.448.000 EUR
15% po 400 EUR ukupno 1.440.000 EUR
4% po 600 EUR ukupno 576.000 EUR
1% po 800 EUR ukupno 192.000 EUR
23% po 1.000 EUR ukupno 5.520.000 EUR — Mali dioničar
spod pitanja o iznosu koliko bi pojedinci ulozili je pitanje o tome koliko mislimo da bi clanova ulozilo, po tome racunaj a ne po ukupnom clanstvu. — NitkoBitan
To je ukupno 10.176.000 EUR od kategorija članova koji bi izdvojili do 1.000 EUR. — Mali dioničar
pod pretpostavkom da Grad daje zemljište — Bosskovitz
Vidio sam da si u optimističnim projekcijama dogurao i do 30 milijuna, ali nisam siguran koliko je to sve realno danas. — Bosskovitz
Grad ne bi dao (poklonio) zemljište nego bi ušao u vlasničku strukturu stadiona. Prema procjeni vrijendosti zemljišta i udjelu u cjelokupnom projektu (zemljište plus novac potreban za izgradnju) bi bio udio Grada u stadionu. — Mali dioničar
Mislim da bi razliku do potrebnog iznosa bilo moguće prikupiti kroz alternativni investicijski fond. — Mali dioničar
Ajmo biti brutalno optimistični i reći da članovi i navijači kluba mogu kroz "Zakladu Moj Maksimir" donacijama prikupiti 30 milijuna eura, — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.