Nema clanaka na portalima nema nikakvih problema. — NitkoBitan
Ne mozes usporedit nase ljude u Njemackoj i te strane radnike u Hrvatskoj. — NitkoBitan
ako ih vec dovodimo to treba bit slicno katarskom modelu. — NitkoBitan
Meni je to koliko toliko prihvatljivo jer ne zelim da mi se stranac mijesa u odluke hrvatskog drustva, stranac koji o Hrvatskoj vjerojatno samo zna da iz nje dolazi Luka Modric — NitkoBitan
moze seljak iz sela ali ne moze selo iz seljaka. — NitkoBitan
O taksiranju nema puno filozofije, ima dovoljno nasih ljudi koji taksiraju. Sta ce nam strani radnici koji ni ne poznaju nase ulice. — NitkoBitan
Itekako može. Neki od najvećih ljudi u povijesti naše zemlje i grada su bili porijeklom seljaci. — Bosskovitz
Jel ti znaš kako se dobiva hrvatsko državljanstvo? Moraš živjeti 8 godina neprekinuto u Hrvatskoj, govoriti hrvatski jezik i proći ispit iz poznavanja hrvatske kulture i društvenog uređenja te proći sigurnosnu provjeru SOA-e — Bosskovitz
Da su ljudi spremni platiti skuplju dostavu ili skuplji taksi koji će voziti domaći bijeli ljudi država bi to i napravila. Ja mislim da nisu. — The Undertaker
Nisu ljudi ginuli niti je smisao njihove borbe bio to da RH bude nekakav kupus ispražnjen od hrvatstva u kojem moraš pričati engleski da bi nešto naručio. — Maksim Maksimirski
Propadanje firmi za dostavu hrane i taksiranje znači manje para u proračunu, i gradskom i državnom. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.