Ankete su zlo i služe elitama da obmanjuju građane. — M94
Trend u Europi i Americi je takav da ankete gotovo uvijek zakidaju stranke desnog svjetonazora, slucajnost ili ne? — NitkoBitan
↪Mali Zeus Sta to znaci zazirati od anketa? Objasni mi jer ne razumijem. Kaj desnicari cesce prekidaju pozive anketarima il? — NitkoBitan
Sigurnost granice i migracije koje se događaju ne dotiču se direktno nas iz glavnog grada — Gražvydas Mikulėnas
Okej Boss, al što predlažeš? Da onda glasamo za SDP ili HDZ? Tu je meni najveći problem koji se uvukao u društvo kao takvo, što misle da nemaju izbora. — mali M
Meni ima smisla glasati za "egotrip" strančice jer kad u javnost izađe da je (karikiram skroz) HDZ dobio 17,4% glasova, SDP 13,7%, ČŽŠ 2%, ŠĐP 2%, DDD 2%, BBB 2%, EPP 1,7%, QXY 2,7% itd itd (kužiš poantu) ekipa će vidjeti da ne glasa 90% države za hdz nego valjda 15%, onda će se tek razbuditi ostali narod koji misli da "nema smisla" glasati. Vidjet će koliko malo treba da se ove smjeni... — mali M
Napomenuli su da je istraživanje provedeno na 1.000 ispitanika kao da je Hrvatska jedna izborna jedinica te da istraživanje ne odražava pravo stanje mjesta u Saboru. — Mali dioničar
dapače, skroz se slažem. Pa ja ne osporavam da je recimo Možemo izabran legitimno, samo se ne neću složiti da rade dobar posao i kao građanin grada kojim upravljaju imam pravo i kritizirati.ali ne bih nikada osporavao legitimitet takve vlasti kad bi proizašla iz demokratski izražene volje građana. — Bosskovitz
To stvarno treba zabraniti kao i što ti je dobra ideja da se zabrane predizborne koalicije, ali to nemožeš zaustaviti jer će se oni tako i tako potajno dogovoriti pa će bit "žetoni" kasnije, ovako bar znaš na čemu si kad unaprijed koaliraju. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.