šališ se? pretpostavit ću da ne, pa ću preskočit komentarSchengen, euro, Pelješki most, vojni avioni, smanjen udio dug/bdp, popravljena vanjskotrgovinska bilanca, gospodarski rast...? — Mali dioničar
samo da provjerim tvoju polazišnu točku? Ti misliš ako ja komentiram HDZ i Možemose da sam za Milanovića?? Evo da te odmah uputim na tvoju krivu pretpostavku, bilo tko, ali baš bilo tko iz HDZ, SDP, Možemosa ili svih drugih ekstremnoljevičarskih stranaka mi nebi smjeli prismrditi bilo kakvim funkcijama u državi... Jednako vrijedi i za ekstremnodesničarske ali takve zapravno ne postoje na relevantnoj političkoj sceni...Koji su bili rezultati i plodovi Milanovićevog premijerskog mandata? — Mali dioničar
Schengen, euro, Pelješki most, vojni avioni, smanjen udio dug/bdp, popravljena vanjskotrgovinska bilanca, gospodarski rast...?
— Mali dioničar
šališ se? pretpostavit ću da ne, pa ću preskočit komentar — mali M
Već vidim scenarij nakon izbora:
Vladu čine HDZ (oko 55-60 mandata), Možemo (5-7 mandata), — Maksim Maksimirski
Al postoje dva rjesenja,bunt,prosvjedi i mozda nasilno svrgnuti ih s vlasti (što je nemoguce s obzirom da smo postali kukavice kolektivno)
Ili izlazak na izbore. — Praskaton
Razmišljam ove godine o Vanđeliću, nisam vidio neke prethodne rasprave o njemu. Stvarno mislim da nije čovjek koji će biti nečiji žetončić. — Rakovica1986
Okupljanje migranata na Tomislavcu i njihovo čoporovanje me smeta, ali s druge strane u kafićima, restoranima, na skelama vidim hrpu ljudi koji rade poslove za koje Hrvati očigledno nemaju interesa. — Mali dioničar
Ma bačen glas. Ne mislim ni tebi ni nikome govoriti kako da glasate, neka svatko glasa za onoga za koga misli da je najbolji i kome najviše vjeruje, ali ove egotrip strančice zaista neće promijeniti ništa. Ego je ogroman problem u našoj politici, a savršeno ide pod ruku s kroničnim nerazumijevanjem politike: zato imamo 20 ekstremno desnih stranaka, zato imamo 10 liberalnih stranaka, zato na svakim izborima nastaju i nestaju neke smiješne, minorne stranke umjesto da se ljudi okupljaju u ideološkim centrima i bore za pozicije unutar njih. Koja je razlika u ideologiji između Domovinskog pokreta i Hrvatskih suverenista, ili između Fokusa i HSLS-a, ili između Možema i Oraha? — Bosskovitz
Nema to veze s hrabrošću, mi imamo potpuno legalno, na slobodnim izborima od građana izabrane Vlade s legitimitetom. Nasilno rušenje takve vlade bio bi napad na volju hrvatskih građana kao suverena ove države. To je naprosto tako. — Bosskovitz
Ma bačen glas. Ne mislim ni tebi ni nikome govoriti kako da glasate, neka svatko glasa za onoga za koga misli da je najbolji i kome najviše vjeruje, ali ove egotrip strančice zaista neće promijeniti ništa. — Bosskovitz
Šengen i euro mi nisu pobjede ove vlasti nego normalan put jedne države, mada euro nije željelo valjda 90% države, al nema veze. Pelješki most je nešto što se zagovara već desetljećima, em su ti crveni tvrdili da su oni pokrenuli projekt, nemožeš se voditi retorikom al u naše vrijeme je završen, to radi i Tomašević.. Avioni mi nisu nikakva "pobjeda".. Isto tako, kad već tako nabrajaš, volio bi da nabrojiš koliko je ministara završilo u aferama, koliko je kriminalno negativnih izvješća europskih komisija došlo, koliko su napravili za demografiju, gospodarski razvoj, ali stvarni razvoj, ne na papiru statistički, nego nabroji projekte koji znače za građane ove države, koliko je plaća narasla u odnosu na inflaciju.. Kužiš gdje idem sa ovime... Naglašavam opet, NE GLASAM za Milanovića, SDP i ostale crvene kmere tako da kritika HDZ-u nije automatski pohvala ovim uhljebničkim pijavicama, ništa bolji nisu bili nekad na vlasti, nisu ni sada...Pa komentiraj. — Mali dioničar
gdje sam rekao da nisu dobra stvar? rekao sam da nisu neka "pobjeda" ove vlasti... Inače sam skroz protiv maloumnog argumenta sa "vrtićima". To koriste uglavnom samo ljevičarske opcije, ali nije rezervirano skroz za njih, ima i u spektru centar prema desno dovoljno takvih gluposti..u kojem svijetu avioni nisu dobra stvar — Bruh
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.