• Georg Koch
    6.2k
    ako rezultat bude na li la, i igraci lokosa gorili kao protiv nas, onda ne dvojim da ce bar jedan od te 3 dobiti zuti.
  • emilperska
    10.9k

Kao da je bitno.. Stručni stožer će tzv. "taktiku" postavit da igramo na 0:0 i svejedno im je tko igra ili ne igra. O tome će se razmišljat u 75.minuti kad nakon kiksa Perkovića/Maximea/Rileta neki otpadak livaje uđe u gol i krenemo all in na turbofolk način s Kulenom, Petkom i Brodićem i 1 igračem u sredini..
    Pozivam i ovom prilikom IO i naše skupštinare da djeluju odmah u ponedjeljak u vezi stručnog stožera i naprave sve da spase sezonu i srednjoročnu perspektivu voljenog Građanskog kluba.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    . Lijepa brojka Armade u Koprivnici. Po mojoj procjeni ima ih 400-500.
    Zdrava konkurencija svima dobro dođe.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Čisto sumnjam, al se nadam da će im Loksa poremetit račune prije reprezentativna stanke. Nek bude za dobra stara vrimena i nek bude Duje Čop!
  • emilperska
    10.9k
    Bravo Rijeka!
    Ajmo Loksa!
  • Mihaljević
    13k
    Čestitke na naslovu prvaka Rijeka, naši nek se zapitaju kako ih je klub sa 2M€ proračuna pobjedio u širokom luku.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Bravo Rijeka!emilperska

Bravo konkurentima za naslov :zip:

Zelim im sto vise kikseva.
  • Kruno
    951
    Kakav naslov pa ima se jos dosta igrati.
  • Carrasco
    6.3k
    Vrlo je izgledno da će Rijeka na Rujevci imati priliku otići na +6 od Hajduka 7 kola prije kraja uz bolji međusobni omjer.
  • Markelo
    3.4k
    Za titulu ćemo morat dobit i na Poljudu i na Rujevici jer Rijeka ne gubi bodove protiv manjih ekipa. 9 pobjeda od početka drugog dijela i samo jedan poraz u zadnjim sekundama od nas na Maksimiru.
  • emilperska
    10.9k

Naslov Rijeke za sportsku budućnost Dinama u srednjem roku ne znači ništa. Naslov magaradi donosi tektonske promjene u ovoj, ključnoj sezoni..
    Pragmatizam ispred svega, ionako smo se odlučili glumit redovnike u politici prema ostacima Međugorja u Dinamu, pa ne vidim ni smisao da navijam protiv Rijeke odnosno indirektno za Hajduk.
    Ja iskreno mislim da mi samo u teoriji imamo solidne šanse za naslov na ovaj način, u praksi su minimalne i svedene na slučajnost..
  • rioda
    8.7k
    Ponadao sam se da će Belupo dobiti penal sad u onom zadnjem duelu, ali se vidjelo na snimci da je sve čisto.

Odem na komentare malo, tovari pišu lakrdija, čisti penal nije suđen Belupu :grin:
  • Captain America
    20.4k
    Kakav naslov pa ima se jos dosta igrati.Kruno

Rijeka ima 2 najteže utakmice doma, a domaćinska ekipa su. Od težih utakmica u gostima imaju Lokomotivu i Osijek (Lokomotiva doma dočekuje i nas i ove dolje). Najlakši raspored, širina rostera, izostanak ozljeda=prvi favoriti su za naslov. Ljudi su nakon 27 kola prvi, a to sigurno nije slučajno.
  • nwankwo646
    579
    Mi možemo bit prvaci jedino da nekim čudom počnemo igrat 70% bolje, a Rijeka 70% lošije, čak i Hajduk bi se mora pokvarit. Je li se to može dogoditi nakon 75% prvenstva, ne znan...
  • NitkoBitan
    27.1k
    =prvi favoriti su za naslov. Ljudi su nakon 27 kola prvi, a to sigurno nije slučajno.Captain America

Je, nije slucajno. Dinamo ima oko 10 utakmica vise odigranih tijekom sezone i konstantno 1-2 utakmice manje u prvenstvu.

Rijeka je svoje pokazala na Maksimiru, branjenje od umornog Dinama koji je par dana prije igrao europsku utakmicu, to im je vrhunac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.