• Georg Koch
    8.3k
    Petarda za Zeku, petarda za slobodu Dinama :heart:
    Idemo samo pozitivu danas.
  • Antisha
    929
    Ovdje se vidi zašto je Theo preporučio RPG-a. Odlična Ronijeva partija danas.
  • Marley
    5.9k
    Ok, ako cemo samo pozitivu danas, onda bravo za Baturinu, napokon se vraca :fire:
  • Iskrenjak
    297

Tako je. Sve bolji kak je išla kraju utakmica.
  • Praskaton
    6.3k
    Uvijek volim sagledat situaciju realno iskomentirat al na današnji dan to stvarno nije potrebno.Zao mi je jedino grešaka Halilovica.Pobjeda je tu 5 komada nije nikome lako dat.

Nadam se da od sutra kreće bolje na svim poljima u Dinamu.Prolazak protiv grobara kako god znamo,pobjeda Rudeša za samopouzdanje i onda all in na poljudu
  • Zagi
    19.2k
    Povijesna utakmica 10.3.2024
    Dan izbora i dinamove slobode.
    Igrački će ostati zapisana kao dan kada su prvi puta zajedno igrali Baturina i Vrbančić (i iza njih legendarni Mišić).
  • Nogo
    13k
    Uh, malo sam se naživcirao najviše radi Halilovića i Živkovića ali pobjedi se ne gleda u zube.
    Po meni odlična partija Rpg-a i samo da se oslobodi još malo biti će to sve dobro.

Najveći su nam problem krila.
    Ne znaš koje krilo gore igra tj. Špikić je trenutno najspremniji i najviše pruža.

Treba na krilima raditi i žao mi je da Baturina nije dao da Hoxha puca pa bi ga možda krenulo!

Sve u svemu samo Dinamo!
    Lijepi završetak današnjeg dana!
    :strong:
  • Ere86
    280
    Krila daleko najveći problem ako ćemo realno
  • Nolifer
    15.8k
    Ne stavljam više Takija u predictor, nije zabil, igral je solidno, samo mu je falio još taj pogodak, al neka ga zabi protiv PAOKa dole!
  • i more je plavo
    1.3k
    onda all in na poljudu — Praskaton

Bila bu zanimljiva tekma, jer i Hajduk isto mora all in........samo nek ne odigramo šupački, pa ak i zgubimo lakše bum podnio, pogotovo što onda možemo "ležerno" odigrat kasnije s Rijekom ak do tad previše kasnimo.
  • Sportskifanatik
    696
    dao bi sva krila za jednog orsica
  • i more je plavo
    1.3k
    Kolka je odšteta Rijeci za Pjacu ?
    Jer sigurno je puno manja nego za Vidovica, posebno ako ga vide na lijevom krilu.
  • BigZ
    755
    žao mi je da Baturina nije dao da Hoxha puca pa bi ga možda krenulo! — Nogo

Trebao je Martin Hoxhi dati penal, možda ga krene kad zabije prvi... — Yovitssa

Martin je gurao loptu Hoxhi u ruke da puca penal, ali ovaj je odbio. Ili se usro da ne fula pa da jos vise potone, ili ne zeli zabiti prvi gol iz sazaljevanja...
    Sve u svemu, dvije jako bitne pobjede su ostvarene na prekrasni nedjeljni dan!
  • DrawTube
    7.1k
    Guštam čitajući kmečanje tovarskih izroda na netu :love:

Bravo za sve danas, 2 OGROMNE pobjede
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.