Zato i kazem, da nije imao ucinak protiv Lokomotive, dobio bi po 20min svaku cetvrtu utakmicu. — jedan u nizu
Sto se tice da je Jakir ugasio Kaneka tu se ne slazemo. Ja tvrdim da ga je on svojim taktickim zamislima bas ugasio, jer trener tezi igru sa krilima koja ulaze unutra i cekaju loptu Petkovica, koji sam pimpla do iznemoglosti, pa to ne dolazi do izrazaja. A za takav stil igre trebas imati Oršića, Viniciusa ili Mbappea, a ne Špikića, Hoxhu i Kaneka. — jedan u nizu
I to je ono sta govorim, dobio bi sansu samo je pitanje kako bi ju iskoristio, 20 minuta pa 20 jbg, nije nesto puno vise dobio ni protiv Lokomotive. — plavac173
Ovo sto Hoxha dobiva, to je sansa, dosao i igra vec 7 utakmica od prve, a ne pokazuje koliko bi trebao — jedan u nizu
povratkom Ogiware dobijamo lijevog beka koji može (i treba) ići visoko, za razliku od Perkovića. u tom slučaju desni bek (svejedno Rile ili RPG) može (i treba) ostajati niže i Kaneko dobija prostor u širinu. — Sajla
... Valjda bi oni trebali znati vise od nas 'posmatraca', ljudi kojima je to svakodnevni posao, ljudi sa nekim iskustvom za razliku od nas.↪plavac173 znam ali oni sigurno jos sve dezaljnije analiziraju — Crni86
ma stari moj ak njega pitas ubili smo osijek u 70 prvih minuta — Crni86
takoder, nase igre zadnjih mjeseci i ove cupave pobjede u zadnjim minutama su — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.