Al preglupo mi je to tak zvat, etikatirat. Rijeka srpski grad, Hajdukovci kao isto Titovi.
Eno ja rješavo onaj politički kviz. Ekonomija mi je uvijek bila u lijevo. Autoritarizam manje izražen sada. Lijevi sam centar ali zdosad uvijek bio prvi kvadrant. Majka koja je velika Dinamovka pušta Druže Tito mi ti se kunemo na neke godišnjice. Kaj smo mi komunjare?
Ajde za sebe bih prihvatio još tajanaziv jer mi bar u obim kvizevima online ispada ekonomija lijevo. Mada manifest nisam pročitao. — Majki2111
Kaj smo mi komunjare? — Majki2111
Zar je itko i sumnjao?/tko-ce-suditi-dinamu-hajduku-i-rijeci-sve-je-otvoreno-ali-spominju-se-tri-imena-slovenac-bosanac-i-srbin — plavac173
S tvoje tipkovnice u Božje uši. :pray:Sad me zanima ko će bit novi krivac... Brekalo vjerojatno. Tak mu i treba.. to sam prognozirao kad je otišao tamo da će na kraju sezone bit krivac za neuspjeh. — Noel
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.